Zangeres Adele krijgt eigen iPhone-app met fancommunity

Adele heeft een eigen iPhone-applicatie. Je kunt hiermee nieuws over de zangeres lezen, fragmenten beluisteren, clips bekijken en berichtjes delen met andere fans.

AdeleEen eigen website is voor een artiest anno 2011 eigenlijk niet meer genoeg. Je moet aanwezig zijn op social media als Twitter en Facebook en het is helemaal mooi als je ook nog een eigen app hebt. De Britse zangeres Adele heeft er sinds afgelopen vrijdag één. Het is een uitgebreide app, waarmee je toegang hebt tot alles van en over de zangeres.

Via de app kun je als fan de laatste nieuwsberichten van haar site en haar laatste tweets lezen. Ook kun je fragmenten van haar albums beluisteren en clips bekijken op YouTube. Er zit verder een concertagenda en een bio van Adele in en je kunt foto’s van haar bekijken. Dingen die je leuk vindt kun je opslaan als favoriet, zodat je later snel terug kunt vinden.

Het leukste aan de applicatie is echter het sociale aspect. Je kunt niet alleen content binnen de app liken en delen via sociale media, je kunt ook reacties achterlaten. Via de community-functie kun je berichtjes delen met andere fans en ook zien wat andere fans in de buurt zeggen over de zangeres. Deze community-functie zorgt er voor dat het meer is dan een kopie van de website van Adele en ook echt iets toevoegt voor fans.

Downloaden: Adele (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 19:42
Categorie Muziek
Onderwerpen artiesten, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.