iPhone-app Roamler verbeterd, nog steeds in private beta

Roamler heeft een update gehad, waarin verbeteringen zijn doorgevoerd op basis van tips van gebruikers. Met de app kun je op locatie (betaald) opdrachten uitvoeren voor bedrijven.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

RoamlerDe Nederlandse iPhone-applicatie Roamler heeft een update gehad naar versie 1.1 en daarbij zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, op basis van feedback van gebruikers. Helaas is de applicatie desondanks nog steeds niet voor iedereen beschikbaar. Roamler bevindt zich in private beta en dat betekent dat je de app alleen met een uitnodiging kunt proberen.

Roamler is een dienst waarbij je betaald opdrachten kunt uitvoeren, vaak op specifieke locaties. Bedrijven kunnen op deze manier bijvoorbeeld de beschikking krijgen over handige informatie. Zo was er een opdracht waarbij je bij een supermarkt de openingstijden moest fotograferen en doorgeven of waarbij je een Apple Premium Reseller moest bezoeken en kort verslag uit moet brengen. Als je een opdracht uitvoert wordt die gecontroleerd door iemand van Roamler en krijg je persoonlijke feedback.

Voor de opdrachten die je uitvoert krijg je niet alleen een vergoeding, maar er zit ook een competitie-element aan. Je krijgt experience-punten, waarmee je in een hoger level kunt komen. Bij een hoger level krijg je weer toegang tot nieuwe opdrachten, maar daarnaast kun je hiermee ook de competitie met je vrienden aan gaan. Je kunt zien hoe zij scoren en kunt badges verdienen, zoals bij veel andere locatiediensten ook mogelijk is.

In de nieuwste versie is het spelelement verbeterd, doordat je nog makkelijker kunt zoeken naar de profielen van vrienden. Dit kan eerst alleen met sociale netwerken, maar nu ook gewoon op naam. Een andere belangrijke verbetering is dat het mogelijk is om de locatie-voorziening die op de achtergrond draait uit te zetten. Sommige gebruikers hadden hier privacybezwaren tegen of hadden last van een sneller leeglopende accu hierdoor. Ook heeft de app nu een groter tekstvak bij open vragen, je kunt badges van andere gebruikers zien en krijgt een uitleg bij de levels.

Roamler werkt ondertussen alweer verder aan de volgende versies van de applicatie. Hierin zal de betekenis van de verschillende badges te vinden zijn en kun je de gehele ranking van alle gebruikers zien. Ook wil Roamler de berichteninbox verbeteren, komt er de mogelijkheid om foto’s die je voor een opdracht maakt aan je camerarol toe te voegen en worden dezelfde opdrachten op meerdere locaties straks gegroepeerd.

Wil je Roamler ook gebruiken en heb je nog geen invite, dan kun je je op de site van Roamler aanmelden en dan word je op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkeling van de applicatie.

Downloaden: Roamler (gratis, let op: invite nodig voor gebruik)

Update 22:05 uur: We mogen van @roamlernl 10 invites voor het beta-programma weggeven! Op = op!

E2AGNK
YJNDVV
KVNRUB
NGQCK3
DS58N5
UPBJXG
A4WENT
RNHJHH
KZ7C0C
5HF3T3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2011, 22:10
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen crowdsourcing, locatie, roaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.