iPhone-app Drafts stuurt notities snel door naar Evernote en Facebook

Drafts heeft een update gehad en stuurt snelle notities voortaan door naar Evernote en Facebook. Met Drafts kun je snel een notitie maken en deze doorsturen naar Twitter, Due, The Hit List en diverse andere apps.

drafts iphoneDe iPhone-app Drafts heeft een update gekregen, met de mogelijkheid om je notities voortaan meteen naar Evernote door te sturen. Drafts is een app waarmee je snel notities kunt maken en ideeën op papier kunt zetten. Het werkt als volgt: je opent de app, kunt meteen beginnen met noteren en Drafts stuurt de notitie voorzien van tijdsstempel door naar Evernote. Hetzelfde is mogelijk naar Facebook, als je de notitie openbaar wilt maken. Eerder was het al mogelijk om snel een notitie naar Twitter te sturen. De toevoeging van Facebook is handig, omdat het via de officiële app nogal traag verloopt en omslachtig is (lees hier waarom). Maar ook bij de Evernote-app zou het allemaal nét iets sneller kunnen.

Ook nieuw in de app is de Event-actie, waarmee je een notitie kunt omzetten naar een afspraak in je agenda. Met de optie ‘New draft after succes’ kun je meteen doorgaan met het spuien van je ideeën. En met ‘Confirm before running’ voorkom je fouten, omdat je bevestiging moet geven voor acties voordat ze worden uitgevoerd. Je voorkomt daarmee dat een persoonlijk bedoeld berichtje ongewild wordt doorgestuurd naar Facebook of Twitter.

Het mooie van Drafts is dat er nu heel veel uitvoermogelijkheden zijn. Naast het al genoemde Twitter, Facebook en Evernote worden vanaf nu ook The Hit List en Due ondersteund. Het doorsturen als notitie naar OmniFocus kan vanaf nu ook. In vorige versies waren al Dropbox, Things, Byword en Sparrow toegevoegd. Voor mensen die niet teveel tijd willen kwijt zijn met het noteren van briljante ingevingen een bijzonder handige app.

Downloaden: Drafts (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2012, 13:15
Categorie Productiviteit
Onderwerp drafts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.