WTF.nl brengt iPad-app uit

Sanoma heeft een update voor de iPhone-app WTF.nl uitgebracht, waardoor hij nu ook voor de iPad beschikbaar is. De app biedt toegang tot artikelen op de gelijknamige site.

WTF.nlDe iPhone-app van entertainmentsite WTF.nl heeft een update gekregen, waardoor hij nu ook beschikbaar is voor de iPad. In de app vind je alle artikelen die op de site staan, in een met foto’s gevulde interface. Door tussen verschillende categorieën te wisselen kun je artikelen over je favoriete onderwerp lezen.

De iPad-versie van WTF.nl toont alle categorieën die je ook op de website kunt bekijken. De knop ‘Katernen’ aan de rechterzijde van het scherm zorgt ervoor dat er een menu tevoorschijn komt, waarin je tussen de onderwerpen kunt wisselen. De Home-pagina bevat artikelen uit ieder katern, met een icoon aan de rechterbovenzijde van de foto om te laten zien onder welk onderwerp het artikel valt.

WTF.nl werd op 2 april 2012 geïntroduceerd door uitgever Sanoma, die direct ook een app voor de iPhone uitbracht. Daarnaast verscheen er ook een app voor Android. Een iPad-app liet tot vandaag op zich wachten. Je kon de iPhone-versie wel op de iPad installeren, maar deze maakt niet goed gebruik van het iPad-scherm

Downloaden: WTF.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2012, 12:54
Categorie Nieuws
Onderwerp sanoma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.