Ustream voor iPhone voegt losse applicaties samen in gebundelde app

Ustream voor iPhone had tot nu toe losse applicaties om streams te bekijken en zelf te streamen. Deze zijn nu samengevoegd tot één gratis applicatie.

UstreamUstream had altijd twee applicaties voor de iPhone. Met de Ustream Viewing Application kon je – zoals de naam al doet vermoeden – streams bekijken en met UStream Live Broadcaster kon je zelf streamen. Die laatste applicatie is vanaf vandaag niet meer nodig, want er is nu één app waarmee je kunt kijken en streamen: simpelweg Ustream geheten.

Ustream FeaturedVia de vernieuwde applicatie kun je livestreams bekijken of oude streams terugkijken. Er is onder andere een pagina met uitgelichte streams, je eigen favorieten, een lijst met categorieën en uiteraard is er een zoekvenster. In de app kun je – zoals in de vorige versie ook al mogelijk was – meechatten of stemmen op polls tijdens uitzendingen. Ook kun je alerts instellen die je krijgt als bepaalde livestreams beginnen.

In de rechterbovenhoek van de app is altijd de streamknop beschikbaar, waardoor je snel een livestream of opname kunt starten. Je kunt vervolgens onder meer bepalen welke camera van je iPhone wordt gebruikt en je kunt de LED-flitser aanzetten. Daarnaast kun je een poll maken of chatten met kijkers.

Downloaden: Ustream (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2011, 15:03
Categorie Amusement
Onderwerpen streaming, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.