iPad 2 speelt 1080p video af op iOS 5

Met de introductie van iOS 5 zijn er veel nieuwe features bijgekomen en hebben gebruikers al diverse ontdekkingen gedaan. Één daarvan is dat je nu video van het formaat 1080P kunt afspelen. Voorheen was dit gelimiteerd tot 720P.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

ipad ios5Sinds de eerste beta van iOS 5 beschikbaar is gekomen maandagavond na de jaarlijkse Apple keynote tijdens de WWDC zijn er al diverse ontdekkingen gedaan. Op iPhoneclub kun je in een artikel meer dan 80 screenshots zien van onder andere nieuwe functies in iOS 5. Vandaag kunnen we weer een ontdekking daaraan toevoegen: een lezer van 9to5mac kwam er namelijk achter dat de iPad 2 video’s kan afspelen in het 1080p-formaat. Voorheen was dit maximaal 720p.


1080p ipad ios5Gebruikers van iOS 4 die probeerden om video’s van het formaat 1080p op hun iPad of iPhone te zetten stuitten daarbij op het probleem, dat iTunes het niet toestaat. Met de komst van iOS 5 is het echter wel mogelijk geworden, in de eigen video-applicatie van de iPad. Volgens de gebruiker die het ontdekt heeft speelt de iPad de video’s af zonder schokken en ziet het er “geweldig” uit. iOS 5 is voorlopig alleen voor ontwikkelaars beschikbaar. De uiteindelijke versie voor alle consumenten komt in de herfst.

Via 9to5mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 juni 2011 om 13:54
Onderwerp
Categorie
Diensten
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.