iOS game-update: Star Command komt donderdag, Vanished: The Island en Ninja Strikers

Star Command komt op donderdag 2 mei uit, ontdekten we vandaag. Verder in de GU het renspelletje van bovenaf Ninja Strikers en Vanished.

Star CommandWe kunnen het haast niet geloven: Star Command heeft na anderhalf jaar eindelijk eindelijk een verschijningsdatum. 2 mei zal de game in de App Store staan. Het is daarom uiteraard alleen maar gepast dat deze game Trailer van de Dag is in deze iOS game-update. Verder kijken we vandaag naar het Myst-achtige Vanished: The Island en het renspelletje van bovenaf LINE Ninja Strikers. Hopelijk houdt dat ons tot donderdag zoet, tot het verschijnen van Star Command.

Vanished: The Island: Myst is terug

VanishedMis je Myst soms wel eens? Wij ook. De klassieker is inmiddels ook al op de iPhone te spelen, maar we zien sindsdien verdraait weinig soortgelijke spellen voorbijkomen. Gelukkig weet Vanished: The Island dat traditionele Myst-gevoel weer terug te brengen. Je wordt op een Maya-eiland neergekwakt, waarna je maar moet uitzoeken hoe je de geheime hoeken van het eiland precies kunt bereiken. De game is wel iets verhalender dan Myst, wat betekent dat je iets minder je best hoeft te doen om nou te snappen wat er precies aan de hand is. Verwacht echter niet dat je handje bij de latere puzzels veel wordt vastgehouden.
Downloaden: Vanished: The Island (€2,69, iPhone, iOS 4.3+)

LINE Ninja Strikers: renspelletje van bovenaf

Ninja StrikersNinja Strikers is een oersimpel eeuwig renspelletje waarin je de wereld van boven bekijkt. Je speelt een ninjamuis, die tijdens zijn tocht ook nog eens de nodige medemuisjes tegenkomt. Door deze muizen uit hun gevang te bevrijden scharen ze zich bij je team, waarna ze je helpen met het beschieten van monsters op je pad. Wat volgt is een potje waarin je steeds sterker wordt, maar waarbij je ook groter en logger door de game moet lopen. De kans dat je wordt geraakt is daardoor des te groter. Ninja Strikers is in principe een promospelletje voor de sociale berichten-app Line: scores gemaakt in Ninja Strikers kun je namelijk delen met je vrienden binnen deze applicatie.
Downloaden: LINE Ninja Strikers (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Trailer van de Dag: Star Command

Star Command iOS 2Het heeft twee Kickstarter-campagnes en anderhalf jaar geduurd, maar aanstaande donderdag, 2 mei, komt dan toch eindelijk Star Command uit in de App Store. Dit ruimtespelletje geeft je de leiding over een eigen ruimteschip, waarmee je de uithoeken van het universum moet verkennen terwijl je aanvallende alienmachten van je schip afslaat. Om alvast wat enthousiasme voor de game te kweken heeft de ontwikkelaar alvast een launchtrailer uitgebracht. En na dat ontzettend lange wachten op Star Command moeten we die wel uitroepen tot Trailer van de Dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2013, 19:00
Categorie Games
Onderwerpen iculture speelt, star command

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.