iOS game-update: Rayman Jungle Run is Game van de Week en koopjes

De weergaloze platformer Rayman Jungle Run is de Game van de Week op iPhoneclub.nl. Het platformspel met de ledemaatloze held floreert in fantastische levels, een snaarstrakke besturing en een geweldige snelheid.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU VR Rayman Jungle Run screenshotOmdat uw voltallige gameredactie van iPhoneclub een nacht heeft overgeslagen om de iPhone 5 in het Duitse Oberhausen te bemachtigen, zijn de App Store-ontwikkelingen op gamesgebied deze dag geheel aan ons voorbijgegaan. Geen conventionele iOS game-update dus vandaag. In plaats daarvan gaat het maar om één item: de Game van de Week. Dat is Rayman Jungle Run en daar kunnen we na ons aparte artikel van woensdag met gemak nog een pagina lovend over schrijven.

Game van de Week: Rayman Jungle Run

GU-VR-Game-van-de-WeekWe kunnen er hoog of laag over springen, en doen dat dan ook veelvuldig om alle Looms in een level te pakken: Rayman Jungle Run is de perfecte platformgame voor de iPhone en iPad. Iedereeen die nog steeds denkt dat automatisch lopen in een springspel een minpunt is, heeft Jungle Run nog niet gespeeld. Het spel bouwt haar veertig levels verdeeld over vier werelden, fantastisch om die gameplaytechnische insteek heen. Het is heel simpel: over elk level liggen 100 Looms verspreid die je moet pakken om er een optimale score op te pakken. Hoe verder, hoe beter die Looms verspreid zijn over de levels en hoe bizarder de capriolen zijn die je moet uitvoeren. Korte sprongen, op muren lopen, zweven met je helikopterhaar en stompen volg je in duizelingwekkend tempo op terwijl de levels steevast spectaculairder worden. Sommige decors veranderen ter plekke als je erdoor beweegt, anderen kantelen en in weer andere vecht je tegen natuurelementen. De grote overeenkomst is dat alle decors er werkelijk schitterend uitzien. Jungle Run spat ongelooflijk fraai geanimeerd en prachtig schilderachtig van het scherm. Dat gecombineerd met het feit dat je na een mislukte poging meteen een level opnieuw kan proberen, houdt je aan het touchscreen gekluisterd. Gooi de iPhone niet uit het raam als een uitdaging je de 27ste keer niet lukt – hoe groot de verleiding soms ook is – maar geniet van de euforie als je hem in poging 28 wèl compleet speelt. Innemender dan Rayman Jungle Run kan een game op de iPhone bijna niet worden.
Downloaden: Rayman Jungle Run (€2,39, universele app)

De koopjeshoek

Voor koopjes zijn we nooit afgemat. Op deze tijdelijke aanbiedingen gaan we prat.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2012, 14:04
Categorie Games
Onderwerpen gvdw, iculture speelt, rayman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.