Hands-on met een iPad mini-dummy (video)

De Chinese site GizChina heeft een hands-on video gepubliceerd van een iPad mini-dummy. Het gaat om een niet-functionerend product voor demonstraties.

ipad mini dummy hands-onDe Chinese site GizChina beweert een exclusieve hands-on met de iPad mini te hebben gefilmd. Hoewel het filmpje leuk is om te kijken, is het helaas toch niet the real deal. Het gaat namelijk om een dummy van de iPad mini, die vrijwel zeker niet door Apple zelf is gefabriceerd. Het dient alleen als model om bijvoorbeeld cases te kunnen demonstreren. Deze dummy heeft dan ook geen elektronische componenten aan boord, maar is aan de voorkant voorzien van een foto, waardoor het lijkt of het scherm ingeschakeld staat. Toch is de video de moeite waard om te bekijken: het geeft een indruk van de afmetingen van de iPad mini, die wellicht volgende maand wordt aangekondigd.

Zekerheid over het bestaan van een iPad mini is er overigens nog niet. Er zijn geruchten genoeg en er zijn ook al heel wat onderdelen ‘uitgelekt’, maar het wachten is nog op sluitend bewijs of liever nog: een aankondiging van Apple zelf. Interessant is trouwens dat de grote supermarktketen Walmart de Amazon Kindle-producten uit de schappen heeft gehaald. Er zijn blogs die suggereren dat dit te maken heeft met het creëren van schapruimte voor de iPad mini en bijbehorende accessoires.

Wat deze dummy betreft: als je wel eens in een Apple Store bent geweest, weet je dat daar de echte producten staan uitgestald en niet deze niet-functionerende plastic voorbeelden.

Tipgever: Cabosemedo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2012, 7:30
Categorie Uncategorized
Onderwerpen hands-on, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.