Inspiratie-app We Heart It onthoudt nu je zoekopdrachten

De populaire inspiratie-app We Heart It op iPad en iPhone maakt zoeken naar dezelfde zoekopdrachten makkelijker. Ook naar boven scrollen gaat nu snel.

We Heart It hoofdpagina strakWe Heart It is niet te stuiten! De inspiratie-app voor de iPad waarin je mooie foto’s opzoekt, bewaart en deelt met vrienden, heeft inmiddels meer waarderingen in de Nederlandse App Store dan de inspiratie-apps Pinterest en Tumblr. Dat mag je best een prestatie noemen voor een applicatie die vorige jaar in de zomer uitkwam. Nu heeft We Heart It voor de iPad en iPhone een grote update gekregen. De applicatie helpt je nu met zoekopdrachten invoeren.

We Heart It foto met likesWe Heart It voor de iPad en iPhone onthoudt vanaf nu welke zoekopdrachten je onlangs hebt ingevoerd en laat die meteen zien als je begint met typen in de zoekbalk. Zo kan je jezelf weer wat letters besparen. Onderaan de lijst met recente zoekopdrachten, kan je de lijst wissen. Het scrollen door zoekopdrachten is ook wat aangenamer gemaakt. Als je weer naar de bovenkant van een pagina wilt, hoef je maar op de tijd op de iPad te drukken en e staat in één druk weer bovenaan.

Vreemd genoeg maakt We Heart It niet gebruik van het nieuwe hoofdmenu dat op de iPhone is geïntroduceerd. Daar worden de verschillende secties van de applicatie overzichtelijk onderverdeeld in Doorzoeken, Creëren, Verbinden en Account. Op de iPad staan de categorieën allemaal nog simpel onder elkaar en dat is wat minder overzichtelijk. De update is sowieso wat rigoureuzer voor iPhone-bezitters met de app. Op de telefoon heb je nu een handige actiebalk die leidt naar alle functies van een foto: daarmee kan je hem simpel harten, toevoegen aan een collectie, opslaan in je fotoalbum en delen. Op de iPad tref je daar nog aparte knoppen voor.

We Heart It vrienden foto's

Er is nog een punt van verbetering voor We Heart It op de iPad. Je gaat namelijk te pas en te onpas naar een andere foto als je op een fotopagina bent. Rechts in beeld of onderin beeld (afhankelijk van de houding van de iPad), tref je soortgelijke foto’s en gebruikers die de foto gehart hebben, en je hoeft eigenlijk maar ergens te vegen of zachtjes in te drukken en je staat alweer op een andere fotopagina. Daar mag de applicatie best iets duidelijker. De meeste gebruikers lijken er echter niet mee te zitten: We Heart It geniet de volle score van vijf sterren gemiddeld in de Nederlandse App Store.

Downloaden: We Heart It (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2013, 15:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen inspiratie, pinterest, sociale netwerken, tumblr, we heart it

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.