Greetz-app krijgt handgeschreven wenskaarten

Greetz gaat handgeschreven teksten toevoegen op wenskaarten. Via de iPad-browser is het nu al mogelijk, straks ook via de bijgewerkte iOS-apps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

greetz handgeschreven 1Greetz gaat het mogelijk maken om handgeschreven teksten op een digitale wenskaart te schrijven. Je schrijft een persoonlijke groet in je eigen handschrift, die vervolgens op een gedrukte kaart bij vrienden op de deurmat valt. Eerder bood Greetz al keuze uit 28 handschriften; die wekten al de indruk van handgeschreven teksten. Wie haast heeft kan de handschriftfunctie al gebruiken door Greetz via de iPad-browser te openen. Binnenkort zal de functie ook aan de iOS-app van Greetz worden toegevoegd.

Je kunt de handgeschreven tekst met je vinger of met een stylus op het scherm van je tablet of smartphone schrijven. Je kunt via de website van Greetz je persoonlijke handtekening opslaan, zodat je deze vaker kunt gebruiken bij het versturen van een kaart. Gebruik je altijd dezelfde verjaardagswens, dan kun je het versturen van zo’n persoonlijke felicitatie op die manier zelfs helemaal door een assistent of secretaresse laten uitvoeren. Maar er is meer mogelijk: kinderen kunnen op de kaart bijvoorbeeld een tekening maken voor opa en oma.

Downloaden: Greetz (gratis, universeel, iOS 4.3+)

greetz handgeschreven 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2013, 14:30
Categorie Lifestyle
Onderwerpen greetz, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.