Sonic Dash rent verder: eindbaas en kaarten sparen na update

Renspel Sonic Dash is vernieuwd met de Zazz Boss Battle, een wereldwijde uitdaging om kaarten te sparen van de Deadly Six en meer.

Sonic Dash iPhone renspelDe intenties van Sega met Sonic Dash zijn inmiddels duidelijk. Elke maand moet er een grote update uitkomen voor het succesvolle renspel. De grote update van deze maand introduceert onder andere de ‘Zazz Boss Battle’, een eindbaasgevecht tegen een vijand die ook voorkomt in Sonic Lost World voor de Nintendo WiiU. Vergelijkbaar met de vijanden in het andere populaire gratis renspel Minion Rush, word je zo tijdens het rennen naar een highscore belaagd.

Een screenshot maakt duidelijk dat het baasgevecht slechts tijdelijk in Sonic Dash te vinden zal zijn en dat is wel begrijpelijk, want Zazz doet met zijn ronde uiterlijk en uitgesneden mond en ogen enigszins denken aan een Halloween-pompoen.

Sonic Dash Zazz eindbaas iPad iPhoneEen andere vernieuwing in Sonic Dash is dat je nu verschillende kaarten kan sparen waarop Sonics vijanden Deadly Six staan afgebeeld, eveneens afkomstig uit Sonic Lost World. Het is een missie die alle spelers aangaat: hoe meer kaarten worden verzameld door álle spelers in de wereld, hoe groter de beloning. Die beloning kan je natuurlijk uitgeven in de Store en dat komt goed uit zeg: ook die is behangen met nieuwe onderdelen. Je vindt er de nieuwe afdeling ‘Characters’ waarin je personages koopt en er zijn Wallpapers te downloaden die je op de achtergrond van je iPhone of iPad kan gebruiken.

Sonic Dash is behalve een gratis renspel ook een goede game. Bij de release in maart dit jaar waren we vooral aangenaam verrast door de hoge moeilijkheidsgraad van het spel.

Downloaden: Sonic Dash (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2013, 11:13
Categorie Games
Onderwerp sonic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.