Infinity Blade II krijgt iPhone 5-update, tijdelijk afgeprijsd

Infinity Blade II is na een update geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en iOS 6. Ter viering van de update is het spel ook tijdelijk afgeprijsd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade iconDe iOS-game Infinity Blade II heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan optimaal gebruikmaakt van het grotere scherm van de iPhone 5. Tot voor kort verschenen er bij Infinity Blade II twee zwarte balken aan de zijkanten van het scherm op de iPhone 5. De update zorgt er ook voor dat de game voortaan beter draait op iOS 6. De game is ter viering van de update tijdelijk afgeprijsd.

In Infinity Blade II veeg je over het scherm om in vijanden te hakken of aanvallen te pareren. Met een druk op een knop kun je opzij stappen om binnenkomende aanvallen te ontwijken, of om een schild te gebruiken. Zit je in een penibele situatie, dan kun je op het scherm van je iPhone een magisch symbool tekenen om bijvoorbeeld een genezende spreuk uit te spreken.

Infinity Blade II maakt gebruik van de iOS-versie van de Unreal Engine. Deze spelmotor wordt al jaren door game-ontwikkelaars voor bijvoorbeeld spelcomputers gebruikt. Hierdoor is Infinity Blade II in staat om fraaie 3D-beelden te produceren.

De eerste Infinity Blade is ook afgeprijsd. Deze game heeft echter geen update voor de iPhone 5.

Downloaden: Infinity Blade II (€2,69, normaal €5,99)
Downloaden: Infinity Blade (€0,89, normaal €5,49

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2012, 14:19
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.