IMDb voor het eerst in Nederlandse App Store, met update

IMDb Movies & TV is voor het eerst ook in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. Er is tegelijk een update naar versie 1.1 uitgebracht, met diverse verbeteringen.

imdb iconDe applicatie IMDb Movies & TV heeft nieuws te melden: er is een nieuwe versie 1.1 uit en de applicatie is vanaf vandaag ook in de Nederlandse App Store te krijgen. Om onduidelijke redenen was IMDb Movies & TV sinds de lancering op 10 december 2009 alleen in de Amerikaanse App Store te vinden. De nieuwe versie is sneller in gebruik tijdens het browsen en zoeken, heeft een in-app webbrowser en een historie van eerder bekeken films. Vanuit de applicatie kun je nu ook populaire overzichten en grafieken bekijken, zoals een lijst van de Best Picture Award Winners, de populairste films per genre en de slechtste films allertijden. Vanaf het startscherm kun je snelkoppelingen aanmaken naar elke sectie van de applicatie. Je kunt de standaardtaal voor de applicatie aanpassen en aangeven dat je standaard de internationale, Spaanse, Franse, Portugese, Duitse of Italiaanse versie van IMDb wilt zien.

Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd, grotendeels op basis van feedback van gebruikers. Voor Amerikanen is er ook nog de mogelijkheid om lokale aanvangstijden van bioscoopfilms en tv-programma’s op te zoeken. Er is in IMDb Movies & TV een lijst te zien van komende DVD- en Blu-ray-filmreleases en je kunt vanuit de applicatie films aanschaffen via Amazon.com. Een behoorlijke lijst van vernieuwingen dus en vanaf nu ook gewoon te downloaden door Nederlandse en Belgische gebruikers.

imdb movies tv

Downloaden: IMDb Movies & TV (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2010, 13:45
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen imdb, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.