Bruce Lee: Dragon Warrior binnenkort op je iPhone

Digital Legends heeft aangekondigd dat ze een iPhone-game met Bruce Lee in de hoofdrol in de App Store willen lanceren.

Bruce Lee op de iPhoneDigital Legends gaat een iPhone-game met Bruce Lee in de hoofdrol uitbrengen. Bruce Lee is volgens sommigen de grootste martial arts-krijger ter wereld. Bruce Lee moet het in Bruce Lee: Dragon Warrior opnemen tegen andere vechters. Het spel valt in de categorie beat-’em-up, net als Street Fighter IV die gisteren is aangekondigd.

Het spel is volledig 3D en zal elementen uit het leven van Bruce Lee bevatten. Er zullen verschillende gevechtsstijlen gekozen kunnen worden en de extra bewegingen of technieken zullen verdiend moeten worden door wedstrijden te winnen. Er is nog niet duidelijk of er ook multiplayer-mogelijkheden beschikbaar zullen zijn zoals bij Street Fighter IV het geval gaat zijn.

Bruce Lee: Dragon Warrior heeft tijdens de International Mobile Gaming Awards (IMGA) ook de People’s Choice Award gewonnen. Tijdens deze competitie waren 7 van de 8 winnaars spellen voor de iPhone. We verwachten dat het spel dus goed in de smaak gaat vallen betreft besturing en gameplay. Een trailer van de gameplay van Bruce Lee: Dragon Warrior bekijk je hieronder:

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2010, 15:10
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.