iLife-apps iMovie, iPhoto en GarageBand in nieuw voor iOS 7 en OS X

Apple heeft nieuwe iOS 7-designs en functies onthuld van-de iLife-apps zoals GarageBand, iMovie en iPhoto.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iLife iMovie vernieuwd iOS 7De iLife-apps iPhoto, iMovie en muziekapp GarageBand zijn vernieuwd voor iOS en Mac. De applicaties hebben nieuwe pictogrammen die beter aansluiten op iOS 7. iPhoto biedt op de iPad nu ook de mogelijkheid om foto’s in een fotoboek-uiterlijk te bekijken. Het uiterlijk van iMovie is ook onder handen genomen en legt meer de nadruk op zoeken en delen. GarageBand ten slotte heeft een overstap gemaakt van 8 naar 32 tracks. Dat betekent dat je veel meer muziekstromen hebt om te kunnen bewerken. Via iCloud wissel je muziek uit tussen iOS en de Mac, om zo muziek van verschillende instrumenten op meerdere apparaten samen te laten komen. De applicaties zijn volledig gratis op elke nieuwe iOS-device en Mac dat na 1 september dit jaar gekocht is, vanaf nu te downloaden.

iLife Garageband vernieuwd iOS 7iLife is de verzamelnaam van videobewerker iMovie, muziek-app GarageBand en foto-app iPhoto. iMovie is een uitgebreid maar luchtig pakket om video’s mee te monteren en te voorzien van effecten en met iPhoto heb je een fotobewerker in handen. In GarageBand kan je virtueel muziekinstrumenten bespelen, het resultaat opnemen en bewerken in de app.


iWork en iLife-apps vernieuwd op iOS

Je vindt de vernieuwde iWork- en iLife-apps zodra de applicaties vernieuwd zijn in de App Store. GarageBand is tijdelijk niet te downloaden, omdat het niet gaat om een update maar een totaal vernieuwde app. De prijzen gelden niet als je een iOS-apparaat hebt aangeschaft ná 1 september dit jaar.

  • Pages (€8,99, universeel, iOS 7.0+)
  • Keynote (€8,99, universeel, iOS 7.0+)
  • Numbers (€8,99, universeel, iOS 7.0+)
  • iMovie (€4,49, universeel, iOS 7.0+)
  • iPhoto (€4,49, universeel, iOS 7.0+)
  • Garageband (gratis, universeel, iOS 7.0+)

iLife-apps vernieuwd op Mac

De vernieuwde iLife-apps voor Mac zijn nu te downloaden. GarageBand is voor iedereen gratis te downloaden en bevat in-app aankopen. De overige prijzen gelden niet als je een Mac-apparaat hebt aangeschaft ná 1 september dit jaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2013, 0:10
Categorieën Muziek, Productiviteit
Onderwerpen garageband, ilife, iwork

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.