iKenteken vernieuwd, biedt ook PDF-voertuigrapporten

De iPhone-app iKenteken is vernieuwd met een uitgebreid voertuigrapport in PDF over een auto, die je tegen betaling kan downloaden.

iKenteken iPhone-app vernieuwdHet aantal downloads van een applicatie is leuk, maar het aantal terugkerende gebruikers is veel belangrijker. Dat lijkt steeds meer de insteek van grote app-ontwikkelaars, als we onze oren bij hen te luister leggen. Het is natuurlijk geen kleinigheid dat de iPhone-app iKenteken al meer dan 250.000 keer is gedownload, maar het is nog veel imposanter dat er al meer dan zes miljoen kentekens zijn opgevraagd in de app. iKenteken is recent twee keer vernieuwd. Vandaag in versie 2.1.1 met bugfixes en optimalisaties, even hiervoor in versie 2.1 met grote nieuwe functies.

Het is sinds versie 2.1 van de app mogelijk om een voertuigrapport in te zien over een auto die je spot. Daardoor krijg je aan de hand van het ingevulde kenteken en de kilometerstand nog veel meer informatie over de auto waar je je oog op hebt laten vallen. Voor 2,69 euro per rapport krijg je informatie over de nieuwprijs, een indicatie van de restwaarde, gebruikskosten, eigenaarhistorie, technische informatie, milieuinformatie, de waarde, wegenbelasting en foto’s van het model. Het rapport krijg je in PDF-formaat en kan je dus uitgebreid doorsturen, mailen, printen en opslaan en zelfs voorzien van aantekeningen in andere apps.

iKenteken voertuigrapport iPhone iKenteken kentekeninformatie iPhone

Het gaat niet ten koste van de informatie die je krijgt als je gratis een kenteken scant. Zonder een cent te betalen zie je nog steeds de prijs, motorisering, het gewicht, vermogen, koppel, acceleratie en meer over een auto, met zelfs ook al beperkte eigenaarsinformatie. Niet voor niets is iKenteken een geliefde applicatie met 235 App Store-beoordelingen in totaal en zelfs de maximale 5-sterren score voor de laatste updates.

iKenteken is in versie 2.1 verder voorzien van iPhone 5-beeldschermsupport, nieuwe overzichtspagina’s van kentekens, de optie om kentekens te labelen en een deelfunctie. Je kan de informatie nu rond roepen via e-mail, Twitter en Facebook.

Downloaden: iKenteken (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2013, 11:30
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen kenteken, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.