Box-app voor iOS vanaf nu Nederlandstalig

Box voor iPhone en iPad heeft een update gekregen. Box is voortaan Nederlandstalig en kan gedeelde links kopiëren en plakken.

box icoonWie z’n online bestanden liever via een Nederlandse interface bekijkt, komt aan z’n trekken bij Box. De Dropbox-concurrent heeft een update van de Box-app uitgebracht die vier nieuwe talen ondersteunt: Nederlands, Zweeds, Russisch en Brits Engels. Maar er is ook een nieuwe functie toegevoegd: je kunt nu gedeelde links kopiëren en ze daarna plakken in een e-mail of iMessagebericht. Box is een online opslagdienst zoals Dropbox, waarbij je 5GB opslagruimte krijgt. Voor het niet geringe bedrag van €89,99 kun je upgraden naar een account met 25GB opslagruimte.

Je hebt dan vanaf elk apparaat met internetverbinding toegang tot je bestanden en kunt ze ook onderling synchroniseren. De vernieuwde app biedt nog een aantal andere verbeteringen, vooral op het gebied van bugfixes. Bij het uploaden van bestanden wilde de app nog wel eens crashen. Dat zou nu opgelost meoten zijn. Ook waren er problemen bij het bewerken van OneCloud en het updaten van favoriete folders.

Downloaden: Box for iPhone and iPad (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2013, 9:41
Categorie Zakelijk
Onderwerp online opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.