Hyves krijgt grote update: voetbalwedstrijden voorspellen

Hyves heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch waarin je nu voetbalstanden kan voorspellen vanuit de app en de scores vergelijken tegen vrienden. Ook is de applicatie stabieler geworden.

Hyves update voorspellenHyves gaat de strijd aan met de Nederlandse applicatie Football Meister. In de laatste update van Hyves (v4.3.18666) kun je vanaf nu voetbalwedstrijden voorspellen tegen je Hyvesvrienden en aan het einde van de wedstrijden zien wie er het meeste punten mee heeft behaald. Een andere wijziging van deze update die verder losstaat van de voetbalwedstrijden is dat je vanaf de begin- en eindtijd van een actueel onderwerp in Nu & Straks kunt aangeven, bijvoorbeeld van een televisieprogramma.


Je bereikt de nieuwe sectie Voorspellen in het hoofdmenu van de Hyves-app en kan meteen alle Eredivsie-wedstrijden van het aankomende weekeinde voorspellen. Hyves voetbal voorspellen iPhone iPod touchJe drukt op een wedstrijd en kan door middel van een scrollmenu het aantal doelpunten van beide teams aangeven. In tegenstelling tot het eerder genoemde Football Meister, kun je een score daarna ook nog wijzigen. Je zit er dus niet meteen aan vast. In het tabblad Stand zie je de scores van tegenspelers, waarbij de scores elke ronde bij elkaar zijn opgeteld. Hyves pakt een punt ook beduidend beter aan dat Football Meister: je krijgt automatisch een pushmelding als er nieuwe wedstrijden zijn om te voorspellen. Zo wordt de kans om een ronde te missen, aanzienlijk kleiner.

Ook nieuw in deze update is dat je nu vanuit de iPhone-app je foto-albums kan bewerken. Daarnaast kan je eigen WWW’s (Wie-Wat-Waar’s) verwijderen met een swipe-beweging, waarna de optie ‘Verwijder’ in beeld verschijnt. Tenslotte moet de applicatie stabieler zijn geworden door deze update.

Downloaden: Hyves (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.