Voorkom House of Cards-spoilers met iPhone-app

Bang voor House of Cards spoilers? Met de app Spoiler Shield voor iPhone zie je op Twitter en Facebook geen spoilers.

house of cardsHet complete tweede seizoen van House of Cards is te bekijken op Netflix. Misschien moet je werken of heb je andere verplichtingen, waardoor je nu nog niet alle 13 afleveringen kunt kijken. De iPhone-app Spoiler Shield probeert te voorkomen dat je spoilers tegenkomt op Twitter of Facebook.

Het is irritant als je op sociale media allerlei spoilers tegenkomt over onverwachte plotwendingen, waardoor de verrassing eraf is. In deze app geef je aan welke spoilers je niet wilt zien, bijvoorbeeld die van House of Cards, Homeland of Game of Thrones.

Het werkt als volgt: download de app, vul je Facebook- of Twitter-gegevens in en kies vervolgens voor ‘Set Shields’. Je kunt nu kiezen uit televisieprogramma’s, bekende Amerikaanse sportcompetities of de Olympische Spelen. Bij het onderdeel ‘Television’ blader je naar beneden voor ‘House of Cards’. Je kunt nu aangeven dat je geen spoilers wilt zien op Twitter of Facebook en bent klaar. Spoiler Shield is ook gewoon als Twitter- of Facebook-app te gebruiken en wil je de ongefilterde tweets en bekijken, dan kun je nog steeds gebruik maken van je favoriete Twitter-apps.

spoiler shield diensten twitter blokkeren house of cards

Vervolgens kun je in de app veilig rondbladeren op Twitter of Facebook, zonder dat je een spoiler te zien krijgt. Althans, dat beloven de makers. Zodra iemand een opmerking over House of Cards maakt, krijg je een gekleurd balkje met het Spoiler Shield-logo te zien. Je kunt erop tappen om het bericht alsnog te zien. Spoiler Shield is gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Wil je ook op de computer zorgeloos door Twitter en Facebook kunnen bladeren, dan is er voor de desktop de Silencer-app voor de Chrome-browser, die je zelfs de mogelijkheid geeft om op basis van trefwoorden te blokkeren. Bij Spoiler Shield voor de iPhone kan dat niet: je hebt keuze uit enkele tientallen tv-series (en sportwedstrijden), dus voor het blokkeren van Nederlandse tv-programma’s zoals The Voice of Holland of Boer zoekt Vrouw is het niet meteen de oplossing.

Downloaden: Spoiler Shield (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2014, 15:00
Categorie Amusement
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.