Hipstmatic brengt gratis Gangster-pakket uit

Hipstamatic heeft een nieuw Gangster-pakket uitgebracht, met een lens, film en ronde uitsparing. Ideaal om gangster- en maffia-foto's te maken.

gangster packHipstamatic ontsloeg in augustus een groot deel van het personeel. Toch wordt de app Hipstamatic nog steeds verder ontwikkeld. Zo is er nu een nieuwe Gangster FreePak, een bundel met een ouderwetse GSquad-lens, een GS-0-film met ronde uitsnijding en een Gangster Deco-behuizing die een beetje doet denken aan een Leica-camera. Het Gangster FreePak is genoemd naar de film Gangster Squad, die begin volgend jaar in de bioscopen draait.

medium_RyanGoslingHet Gangster-pakket is gratis en als je het gebruikt voor het fotograferen van een tafereeltje in jaren 40 maffia-sfeer maak je kans om een Canon 5D Mark III te winnen. Je hebt tot 5 december de tijd om je foto in te sturen.

Hipstamatic is nog lang niet dood. Ze introduceerden een paar dagen geleden nog het magazine Snap op de iPhone. Snap was al verkrijgbaar op de iPad en laat zien hoe je mooie foto’s met Hipstamatic maakt. Je leest ook over fotografen, trends en andere onderwerpen die de gemiddelde Hipstamatic-gebruiker interessant vindt.

Downloaden: Hipstamatic (€1,79, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2012, 18:58
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.