Ubisoft start met kerstactie: Rayman Jungle Run met korting

Rayman Jungle Run en Babel Rising 3D zijn twee games die Ubisoft op de nieuwe adventskalender heeft afgeprijsd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rayman jungle runUbisoft is begonnen met een adventskalender voor iPhone- en iPad-bezitters. Momenteel is korting op Rayman Jungle Run mee te pekken en later vandaag zal ook Babel Rising 3D gratis worden. De hele maand tot kerst zullen in totaal 24 apps worden afgeprijsd of gratis worden aangeboden. De Franse gameuitgever heeft een kerstpagina ingericht waarop het aanbod van de dag wordt aangekondigd (maar je kunt natuurlijk veel gemakkelijker elke dag iCulture Deals volgen, want daar staat het Ubisoft-koopje de komende dagen ook in).

De koopjes duren bij Ubisoft meestal een dag of drie. Rayman Jungle Run is van de twee afgeprijsde apps zeker de aanrader. “Misschien wel de beste platformgame op de iPhone”, schreef iPhoneclub. De platformheld komt terecht in nieuwe werelden en heeft nieuwe krachten om vrij te spelen. Leuk voor iedereen en al aangepast voor het retinascherm van de iPhone 5.

Babel Rising 3D is wat minder een allemansvriend. Volgens de adventspagina van Ubisoft is de game later vandaag gratis te krijgen. Op het moment van schrijven staat de prijs nog (net als voorheen) op €0,89. Nog even geduld dus. Helaas is Ubisoft beter in beloftes maken, dan in ze uitvoeren, want de beloofde prijsverlaging heeft nog steeds niet plaatsgevonden. In deze game stap je in de heilige sandalen van een boze god. Je moet dingen vernietigen en voorkomen dat de mensen torens van Babel bouwen.

Downloaden:

  • Rayman Jungle Run (€0,89, normaal €2,69, universeel, iOS 5.0+, iPhone 3GS+)
  • Babel Rising 3D (later vandaag afgeprijsd naar gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2012, 21:45
Categorie Games
Onderwerpen rayman, ubisoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.