HereYouAre: nieuwe iPhone-locatiebepaling met push

HereYouAre is een nieuwe locatiedienst waarbij vrienden je via een push-bericht toestemming kunnen vragen om hun locatie op de kaart te zien. Het is gemaakt door een Russische ontwikkelaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

here you areDe Russische ontwikkelaar Stas Olekhnovich heeft de applicatie HereYouAre uitgebracht. Met deze applicatie kun je je locatie delen met anderen, waarbij mensen via push notificaties kunnen vragen of je je locatie wilt delen. De applicatie hoeft niet open te blijven om je locatie te kunnen opvragen en ook hoef je geen locatielinkjes via e-mail of sms te sturen.

hereyouareHereYouAre toont met een punaise op de kaart waar jij of je vriend zich bevinden. je moet daarvoor wel een gebruikersnaam en een codewoord van de betreffende vriend hebben gekregen. De andere persoon krijgt een push-bericht waarin je de locatie opvraagt en hij/zij mag zelf beslissen of er inderdaad een locatie wordt doorgegeven.

HereYouAre maakt ook gebruik van embedded maps, een nieuwe functie in OS 3.0. Zodra je vriend reageert krijg je de locatie meteen op de kaart te zien. Een linkje naar een contact in je adresboek maken kan ook. Je krijgt dan meteen de naam van de persoon en eventueel een aanwezige foto te zien. Voor deze applicatie heb je uiteraard iPhone OS 3.0 of hoger nodig.

Downloaden: HereYouAre (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:16
Categorieën Navigatie, Sociaal netwerken
Onderwerpen locatie, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.