Hebikietsgemist toont gemiste tv-programma’s op de iPhone

Hebikietsgemist is een nieuwe Nederlandse app waarmee je gemiste tv-programma's kunt bekijken. Dit geldt voor programma's van de publieke omroep en diverse commerciële programma's van RTL, SBS, etc.

hebikietsgemist gtstEr is een nieuwe applicatie in de App Store verschenen, waarmee je gemiste televisie-uitzendingen kunt bekijken. Hebikietsgemist.nl was al een bestaande website, waar je gemiste tv-programma’s kon bekijken. Nu is er ook een app, met complete aanbod van Uitzending Gemist vanaf juli 2010 en dus niet alleen de laatste 8 dagen zoals in de officiële app. Hebikietsgemist bevat ook complete uitzendingen en fragmenten van populaire programma’s van RTL, SBS, NET5 en zenders als Eredivisie Live.

Nieuwe programma’s en uitzendingen worden automatisch toegevoegd aan de app. Momenteel is er al een update van de app ingediend bij Apple, waarmee je afleveringen van Nederland 1, 2 en 3 direct fullscreen kunt starten. Gebruikers hoeven dan niet meer te wachten tot de hele pagina is geladen. Dit leidde bij de huidige versie 1.0 namelijk tot verwarring: ongeduldige kijkers dachten dat het afspelen van uitzendingen niet werkte.

Hebikietsgemist kost €0,79. Voor dat geld krijg je complete afleveringen van Nederland 1, 2 en 3, Goede Tijden Slechte Tijden, De Co-assistent, Iedereen is gek op Jack, RTL-darts en de Jupiler-league. Overal ter wereld kun je naar deze programma’s kijken, zowel via Wi-Fi als 3G. Daarnaast bevat de app compilaties en clips van bijvoorbeeld Oh Oh Tirol, RTL Poker, Ik Hou van Holland, X-Factor en andere bekende tv-programma’s. Het aanbod zal steeds verder worden uitgebreid, maar de makers van de app blijven daarbij wel afhankelijk van de zenders, voorzover zij complete afleveringen aanbieden. Uiteraard zal daarbij altijd de kwestie van uitzendrechten blijven spelen. Wat ons betreft zouden de makers ook nog iets aan het icoontje kunnen doen: een geel vraagteken maakt niet echt duidelijk dat het een app is waarmee je tv-programma’s kunt kijken. Via onze Facebook-pagina kun je 3 promocodes van deze app bemachtigen.

Downloaden: Hebikietsgemist (€0,79)

hebikietsgemist1
hebikietsgemist2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2011, 15:03
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.