Hardloop-app RunKeeper krijgt nachtstand en meer

Sport-app RunKeeper is voorzien van een nachtstand die vriendelijker voor je ogen is tijdens sporten in het donker. Er is ook een zaklamp.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

RunKeeper iPhone sportenRunKeeper speelt met de nieuwste update voor de iPhone-app perfect in op het beter wordende weer. De applicatie die je hardloopprestaties bijhoudt en een schema voor je opzet om beter te worden, is voorzien van een nieuwe nachstand. Die spaart je ogen als je in het donker kijkt naar het voorheen spierwitte scherm. Het is een opvallende introductie: een half jaar geleden was de huisstijl van RunKeeper nog donkergrijs met blauw en had je geen behoefte aan een nachtstand.

RunKeeper nachtstandJe kan de nieuwe nachtstand ook overdag gebruiken overigens. Het is niet de enige optie die je kan activeren tijdens het sporten. Nieuw is ook de mogelijkheid om de audioaanwijzingen tijdens het rennen aan te passen en om de gemeten prestaties even te pauzeren. Ten slotte kan je de oriëntatie van de app veranderen terwijl je loopt, tussen liggend en staand. Je bereikt alle opties tijdens het sporten met de instellingenknop linksboven in beeld, net boven de optie een foto te schieten die na het sporten aan je verslag wordt gehecht.

RunKeeper 3.1 voor iPhone introduceert verder log-tools voor het vastleggen van je prestaties en je gewicht in je verleden. Zo leg je een tijdlijn aan van gewichtschommelingen die je misschien hebt gehad. Daarnaast kan je ook zien hoe je presteert tegenover de gezette doelstellingen. Desgewenst vraagt de applicatie je om het meten van je gewicht. RunKeeper verstuurt dan een pushbericht.

Downloaden: RunKeeper (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2013, 14:27
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen hardlopen, runkeeper, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.