Halftone foto-app voor iPhone dit weekend gratis

Halftone is een app waarmee je grappige foto-effecten kunt maken. Met de app voeg je een stripeffect toe, met praatballonnen en verschillende papiersoorten en lettertypes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

halftoneHalftone is een app waarmee je een halftone-effect aan je foto’s geeft, waardoor ze een bijzonder vintage-uiterlijk krijgen. De app is dit weekend gratis omdat eindelijk op verzoek van de gebruikers praatballonnetjes zijn toegevoegd. De app bevat 21 soorten papier, 9 layouts, twee stijlen voor bijschiften en zes verschillende spreekballonnen. Je kunt zelf het lettertype kiezen, waaronder het bekende lettertype dat je in stripverhalen ziet. Als je een foto hebt bewerkt sla je deze in het fotoalbum op of verstuur je het via e-mail. Delen met vrienden op Facebook en Twitter kan ook. Halftone ondersteunt alle functies van de iPhone-camera, zoals flitser, zoom, frontcamera en tap-to-focus.


Je kiest de foto’s uit de fotorol of plakt ze vanuit het klembord. De nieuwe versie met praatballonnen verscheen 13 april in de App Store en is dus gloednieuw. Voor mensen die van foto’s met speelse effectjes houden is het echt een aanrader. De bewerkingsstappen

De app heeft een gemiddelde van 4,5 sterren in de Amerikaanse App Store (op basis van 244 waarderingen) en kost normaal €0,79. In de Nederlandse App Store scoort Halftone zelfs gemiddeld 5 sterren, maar dat is slechts op basis van zeven waarderingen.

Downloaden: Halftone (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Tipgevers: mhoutman en Karin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.