Nationale Parken in de VS: 5 iPhone-reisgidsen gratis

Chimani geeft vijf gidsen voor Amerikaanse National Parks weg vanwege National Park Week. In de reisgidsen vind je honderden interessante plaatsen, professionele foto's en een audiotour die je tijdens het autorijden kunt beluisteren.

yosemite
Het is National Park Week in de VS en dat betekent dat er allerlei acties worden georganiseerd om de aandacht op de fraaie natuurparken te vestigen. De uitgevers van de Chimani Guides hebben besloten om vijf iPhone-reisgidsen gratis weg te geven. De gidsen kosten normaal tussen de €3,99 en €7,99. Twee topbestemmingen zitten er in ieder geval bij: Yosemite National Park en de Grand Canyon.


grand canyonDe andere drie parken zullen alleen bij de Amerikakenners een belletje doen rinkelen: Cape Cod National Seashore (een eiland van Massachusetts), Acadia National Park en Cuyahoga Valley National Park (beide in het noordoosten van de VS). In elke gids vind je meer dan 300 interessante punten, professionele foto’s en audiotours die je tijdens een autorit kunt beluisteren. De app bevat een ‘Waar ben ik?’-functie om met GPS te bepalen waar je bent.

Weet je echt niet waar je moet beginnen, dan vind je in de app ook een Ranger Events-gids die je wijst op de evenementen die de komende 48 uur te doen zijn. Omdat de apps vrij groot zijn is het aan te raden om de apps alvast thuis te installeren. Je hebt nog tot 24 april (Eerste Paasdag) de tijd om te downloaden.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.