Groupon iPhone-applicatie biedt voortaan koopjes in heel Nederland aan

Groupon heeft officieel aangekondigd dat de iPhone-app ook in Nederland te gebruiken is. De koopjes zijn afgestemd op je GPS-locatie en je kunt kortingen krijgen zonder groupons uit te printen.

groupon nederlandGroupon was al een tijdje actief in Nederland en in 45 andere landen, maar vandaag kondigt de Nederlandse tak van Groupon aan dat de aanbiedingen ook via de iPhone-app op te vragen zijn (dat was overigens als een paar dagen het geval). In de internationale app zijn alle Nederlandse aanbiedingen meegenomen. Dat betekent dat de aanbiedingen nu beschikbaar zijn in Nederland, België, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Polen, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Alle actuele aanbiedingen zijn via de app te bekijken en aan te schaffen. Je kunt ook de aangeschafte groupons vanuit de applicatie beheren en verzilveren met je persoonlijke account. Dankzij de gps-functie van de iPhone kun je makkelijker zien welke Groupon-aanbiedingen in de buurt zijn. Dagelijks zijn er nieuwe deals in de app te vinden. Daarbij zijn de aanbiedingen afgestemd op de favoriete ‘Groupon-stad’ van jou als gebruiker.

Ben je nog geen gebruiker van Groupon, dan kun je ook al nieuwe gebruiker inschrijven vanuit de app. Printen van een groupon is niet meer nodig, want je kunt de kortingsbon gewoon op het scherm van je iPhone laten zien. Het betalings- en afhandelingsproces is ook in de app geregeld, zowel voor consumenten als voor partners. Groupon werd in november 2008 opgericht in Chicago en biedt dagelijks meer dan 900 aanbiedingen. Je kunt een dagelijkse nieuwsbrief ontvangen of elke dag naar de website groupon.nl gaan, maar nu de app ook de Nederlandse aanbiedingen toont kun je met alleen een iPhone op zak ook altijd op koopjesjacht gaan.

De Nederlandse koopjes waren overigens al een kleine week te vinden in de app, maar Groupon kondigt het vandaag officieel aan.

Downloaden: Groupon (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 17:14
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, groupon, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.