Gratis modemagazine SOMA op de iPad verschenen

SOMA Magazine is een modeblad voor de iPad in het Engels, zonder video's en audio-toepassingen. Het blad inclusief archiefnummers is echter gratis te downloaden en te lezen.

SOMA voor de iPad liggend hoofdplaat spreadHet Engelstalige magazine SOMA is voor de iPad uitgebracht. Het tweemaandelijkse blad over mode en kunst ontbeert video’s, geluidsfragmenten en andere multimediale uitlatingen, maar daar staat tegenover dat het blad geheel gratis is. Dat terwijl het papieren magazine 3,50 dollar kost in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend of dat prijsbeleid zal veranderen. Wel staan er heel veel adverteerders in het blad. Die worden zelfs belicht in een apart tabblad.

Op dit tabblad kun je van elk gedownload nummer meteen naar de pagina waarop de advertentie staat of naar de website van het merk dat erachter zit. Je kan nummers ook doorbladeren op thumbnails, een inhoudsopgave, je eigen favorieten en natuurlijk door gewoon door de pagina’s heen te scrollen. In horizontale stand van de iPad moeten de teksten vergroot worden om goed te kunnen lezen. Ook in verticale stand zijn de letters wat klein en groezelig. Met een dubbele tap op de pagina zoom je in naar een beter leesbaar niveau. Voordeel van de slechte kwaliteit letters is dat de te downloaden nummers klein van formaat zijn. Je hebt ze zo binnen als je ze downloadt vanuit de app.

SOMA is geheel gratis te downloaden en, totdat er iets anders bekend wordt gemaakt, is het magazine inclusief oude nummers eveneens gratis te lezen en te bekijken.

Downloaden: SOMA Magazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 16:25
Categorieën Kiosk, Lifestyle
Onderwerpen lifestyle, lifestyle, magazine, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.