Gratis televisiezenders op de iPhone met FilmOn Live TV

Met FilmOn voor de iPhone kun je gratis een allegaartje aan televisiezenders op de Apple iPhone streamen. Onder de aangeboden zenders zitten onder andere BBC Two, NASA HD en muziekzender VIVA.

FilmOn voor de iPad headerFilmOn, een project van de miljardair Alki David, heeft als website de weg gevonden naar de iPhone en iPad. Met de applicatie FilmOn Live TV kun je via een internetstream live televisie kijken op de iPhone. Tot dusver zijn er vooral veel Britse zenders gratis te bekijken, zoals BBC, BBC Two, BBC Three, Channel 4 en de muziekzender VIVA. Ook zenders als Bloomberg, Fashion TV en NASA HD zijn echter in het zenderaanbod opgenomen.

De aangeboden televisiekanalen lijken een beetje willekeurig bij elkaar geschraapt en zijn bovendien niet op genre noch alfabet geselecteerd in het genre. Toch is er weinig om over te klagen als je via je eigen televisie op zondagavond Top Gear nog niet kon zien op BBC 2.

FilmOn Live TV iPhone zendersIn tegenstelling tot de website, is de applicatie gratis. Op de website draag je een vast abonnementsgeld af per maand, maar daarvoor krijg je in ruil de mogelijkheid tot On Demand-programma’s en het opnemen van shows. Die mogelijkheden ontbeert de iPhone-versie van FilmOn. Fijn is wel dat je de zenders kan kijken zonder een FilmOn-account te hoeven aanmaken. Bovendien is ook de tv-gids ingebouwd in de app. Door rechts van een zender op de TV-knop te drukken, zie je de programmering van de zender die dag. Per programma kan bovendien meer informatie worden opgevraagd.

Downloaden: FilmOn Live TV (gratis, universele app)

Tip van @thumper_konijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2011, 17:47
Categorie Amusement
Onderwerpen televisie, top gear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.