Game-update: Let’s Golf 3, update voor Tiny Tower en fantastische Anomaly: Warzone Earth

Je hebt goede dagen voor iPhone games en je hebt vandaag als uitmuntende iPhone games-dag. Nieuw op de iPhone en iPod touch: Anomaly: Warzone Earth, Let's Golf 3, een enorme update voor Tiny Tower en er is Nightmare Adventures: The Witch's Prison.

GU DO Let's Golf 3 iPhone headerVoor de iPhone-gamer hangt er een air van mysterie over donderdagen. Op de een of andere manier komen de meeste in het oog springende nieuwe spellen van de week op deze dag uit. Maar dan nog kun je onderscheid maken tussen een typische game-donderdag en vandaag. Let’s Golf 3, een update voor Tiny Tower, een ‘eng’ en pakkend hidden object-spel en de eerste en meteen fantastische tower offense-game voor de iPhone en iPod touch strijden om je tijd en geld.

Let’s Golf 3 is uit en gratis

GU DO Let's Golf 3 onderzee golfenKijk niet langer naar de grauwe lucht buiten en vermijd de regendruppels die je coupe aanranden. Misschien wel de rest van de zomer kun je het zonlicht beter putten uit Let’s Golf 3. Gamelofts derde deel uit de populaire sportserie loopt weer over van het zonlicht en de bijbehorende vrolijke personages met enorme hoofden. Daarover gesproken: in het begin maak je zelf een personage aan die je gedurende de rest van het spel speelt. Je kunt hem tegen betaling aankleden in de marktplaats, maar ook zelf beter worden en dat gaat toch echt door goede scores te behalen op holes. Er zijn zes omgevingen om een balletje in te slaan, van de Fiji-eilanden tot onderzee – en elke omgeving heeft meerdere spelmodi, om nog te zwijgen van mini-games. Let’s Golf 3 is echter nog uitgebreider en biedt zelfs vierspeler-multiplayer modi online, via lokale Wi-Fi, via Bluetooth of zelfs op één iPhone! Het is een van de fraaist uitgewerkte games uit de stal van Gameloft en biedt genoeg content om je de rest van de zomer onder de pannen te houden. Let’s Golf – de titel zegt het al.
Downloaden: Let’s Golf 3 (gratis)

Enorme update voor de kleine toren

GU DO Tiny Tower grote updateZijn de plantjes in de Plant Nursery in jouw Tiny Tower ook verwelkt? Er is nu een zodanig grote update voor het verslavende micromanagement-spelletje verschenen dat je wel eens kan staan te trappelen om de flat weer te betreden. Laten we gewoon het hele lijstje van de changelog maar eens langs gaan: met de Bit Builder kun je eigen personages maken voor in de flat. Er is een menu om Bitizens aan te kleden. Met gekke pakkies bovendien. Zakelijke verdiepingen kunnen een upgrade krijgen voor enkele Tower Bux zodat ze meer voorraad kunnen verbergen. Er zijn Vastgoed-VIP’s die een verdieping kunnen vullen met bewoners, er is een nieuwe woonverdieping, de bonus voor een droombaan van een Bitizen is nu 2 Tower Bux, het scherm met statistieken is voorzien van percentages én er is een nieuwe lift. Wacht even, stond daar nou dat je eigen personages kan maken? Wij gaan even de liftjongen uithangen, joe!
Downloaden: Tiny Tower (gratis)

Nieuw en ‘creepy’: Nightmare Adventures

GU DO Nightmare Adventures iPhone iPod touchHet is een aardige gok van Big Fish Games. Het is niet meer bij te houden hoeveel hidden object-spellen ze hebben uitgebracht op de iPhone, maar geen van hen had tot dusver een duistere sfeer. Nightmare Adventures: The Witch’s Prison zet daar juist helemaal op in. En dus los je nu puzzels op en ga je op zoek naar verborgen objecten in en om een oud asiel. Het is een wat onwennige combinatie. Enerzijds wil het spel een kille, bij vlagen enge sfeer neerzetten en anderzijds klinken de feelgood-geluiden van gevonden objecten overal doorheen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van tekeningen met voice-overs en begint als zo vaak met een mysterieuze brief aan de hoofdpersoon. Tja: het blijft een goed recept voor dit soort spellen, óók als introductie op een ‘eng’ avontuur. Als met alle Big Fish Games in dit genre, ben je echter zo opgeslokt door Nightmare Adventures. Ze blijven het maar flikken.
Downloaden: Nightmare Adventures: The Witch’s Prison (gratis te proberen)

Trailer van de Dag: Anomaly: Warzone Earth

Tower defense is zo gisteren! Massa-uitgever Chillingo introduceert: de tower offense-game. En hoe! In Anomaly: Warzone Earth creëer je verschillende eenheden, je stippelt hun routes uit en zo dien je tactisch de vijandelijke torens te benaderen en het einddoel van elke missie te halen. De verdediging van de tegenstander wordt natuurlijk steeds sterker, maar daar staat ook de nodige diepgang in de ontwikkeling van jouw eenheden tegenover. Het zijn echter de geluiden en de beelden die de show stelen in Anomaly. Visueel is het explosief, gedetailleerd, vol van actie en kleurrijk zonder kinderachtig te worden. Anomaly: Warzone Earth rekent af met het vooroordeel dat goede, simpele games voor de iPhone perse een vogeltje of een groen aandoenlijk monstertje moeten bevatten. Zelden was de scheidingslijn tussen een spel voor fanatieke gamers en casual gamers zo dun.
Downloaden: Anomaly: Warzone Earth (€1,59)

Klik hier voor het overzicht van Game-updates

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2011, 18:32
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, chillingo, game, gameloft, golf, iculture speelt, tiny tower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.