Gratis apps: NGenius Touch, Designer en Wikinodes

Drie nieuwe gratis apps: NGenius Touch is een app voor mensen met domotica, Designer is bedoeld voor mensen die graag dingen ontwerpen en met Wikinodes bekijk je Wikipedia op een heel andere manier.

Er verschijnen voortdurend nieuwe gratis iPad-apps in de App Store en er zijn ook voortdurend apps die gratis worden. Hier vind je een selectie van de afgelopen 24 uur, met apps die ons zijn opgevallen en die de moeite waard zijn.

NGenius Touch

ngenius touchNGenius Touch is een app voor mensen die domotica (huisautomatisering) in hun huis gebruiken. Volgens de makers is het de meest gebruiksvriendelijke bedieningssysteem. Met aanraakgevoelige knoppen bedien je alle functies in je huis of bedrijfspand, bijvoorbeeld de verlichting, verwarming en vitrage. Dit is een universele app, geschikt voor iPhone en iPad.

Downloaden: NGenius Touch (nieuwe app, gratis)

Designer

designerWil je altijd al ontwerper worden, dan kun je met THIX Designer je creativiteit de vrije loop laten. Bij deze app ligt het accent op je schetsen en niet zozeer op het aanbieden van een complexe app met allerlei functionaliteit. Het canvas is eindeloos, zodat je je tekeningen zo groot kunt maken als je zelf wilt. Met één klik wis je alles en je kunt een oneindig aantal stappen teruggaan (undo). Als je de app opent kun je meteen beginnen met tekenen. Ook handig om bijvoorbeeld wiskundige vergelijkingen op te lossen of formules te schrijven.

Downloaden: Designer (nieuwe app, gratis)

Wikinodes

wikinodesWikinodes is een nieuwe manier om Wikipedia te bekijken. Deze iPad-app geeft de artikelen van Wikipedia weer als knooppunten, die je kunt aanraken, verplaatsen en laten ronddraaien. Deze app is bij de lancering tijdelijk gratis. Op elk knooppunt kun je tappen om meer informatie op te vragen. Ook kun je naar schermvullende weergave om artikelen als losse pagina’s te bekijken. Knooppunten leggen verband tussen verschillende onderdelen van Wikipedia, waardoor de online encyclopedie echt tot leven komt.

Downloaden: Wikinodes (nieuwe app, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 21:45
Categorieën Lifestyle, Uncategorized
Onderwerp gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.