eBuddy XMS krijgt foto-uploadfunctie, nu geschikt voor iPod touch

eBuddy XMS heeft een update gekregen en kan nu foto's uploaden. Ook kun je toegezonden foto's met anderen uitwisselen. eBuddy XMS is bovendien aangepast voor de iPod touch.

ebuddy logoDe Nederlandse messenger-app eBuddy XMS heeft een update gekregen, met een belangrijke nieuwe functie: het uploaden van foto’s. Vanaf versie 1.8 kun je foto’s verzenden en ontvangen. De foto’s verstuur je meteen vanuit je camera of uit de lijst met opgeslagen foto’s naar je XMS-contacten. Ook nieuw in deze update: de app is nu geschikt gemaakt voor de iPod touch. Je hebt echter nog wel een mobiel telefoonnummer nodig om je app te kunnen registreren. Je moet bovendien verbonden zijn met internet om berichten te kunnen vesturen en ontvangen.

In eBuddy is nog een andere nieuwe functie toegevoegd: ‘Laatste gezien’. Dit laat zien wanneer je vrienden voor het laatst online waren in eBuddy XMS. Naast deze drie nieuwe functies zijn er ook een paar bugs opgelost, die door gebruikers waren gemeld. eBuddy XMS is momenteel verkrijgbaar voor iOS en Android. Later volgt er nog een versie voor BlackBerry. Lees ook onze preview van eBuddy XMS, waarin we de app voor het eerst hebben getest.

Downloaden: eBuddy XMS (gratis)

ebuddy xms iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 22:09
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerp ebuddy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.