GPlayer videospeler voor iOS nu Nederlandstalig

GPlayer, de videospeler waarmee je films in allerlei formaten kunt afspelen, is voortaan Nederlandstalig. GPlayer kan XviD/DivX, WMV, ASF, AFI en andere filmformaten aan.

gplayer-voorbeeldGPlayer is een video-app waarmee je films in allerlei formaten kunt afspelen, zonder ze vooraf te converteren. GPlayer ondersteunt XviD/DivX, AVI, WMV, ASF, H264, MKV en allerlei andere formaten. Het kan bovendien allerlei audioformaten aan, zoals MP3, WMA, WAV, OGG en FLAC en daarnaast allerlei formaten voor ondertitels, zoals SMI, ASS en SUB. De app kreeg onlangs een update die Samba-streaming toevoegde. Maar er zit ook iets leuks in voor Nederlandse gebruikers: GPlayer is voortaan in het Nederlands te gebruiken.

De update-omschrijving van GPlayer noemt het niet, maar we weten het dankzij iPhoneclub-lezer Duncan. Die heeft namelijk meegewerkt aan de Nederlandse vertaling. Wat apps zoals GPlayer handig maakt is dat je alle films die je gaandeweg hebt verzameld meteen kunt kijken. Via TV Out kun je de films ook via een kabel of via AirPlay op je televisie bekijken. Films toevoegen aan GPlayer kan op twee manieren: via een usb-kabel en iTunes of uploaden via Wi-Fi. Op de iPhone en iPad kun je de films hernoemen, wissen en andere bestandsbeheeracties doen.

Downloaden: GPlayer (€2,69, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2013, 14:39
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.