GoPro App: GoPro bedienen met nieuwe iPhone-app

De extreme sports-camera GoPro heeft een app uitgebracht waarmee je de camera vanaf de iPhone, iPod touch of iPad kan besturen. Voorwaarde is wel dat je een actieve Wi-Fi verbinding hebt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GoPro App preview op iPhone van GoProDe GoPro-camera, vooral bekend van opnames van extreme sporters, heeft er dankzij een nieuwe iPhone-app een handigheid bij gekregen. Met de GoPro App kan je de camera op afstand bedienen vanaf de iPhone, iPod touch of iPad. Je hebt daarbij de beschikking over alle camera-instellingen van de GoPro, kan de locatie achterhalen en je kan zelfs door de camera meekijken voor een preview van de opnamen.


GoPro camera bedienen vanaf appDe fonkelnieuwe, maar door fans langverwachte app, werkt niet op alle modellen van GoPro. Hij werkt vooralsnog alleen met de HD Hero2-camera’s, die voorzien zijn van de ‘Wi-Fi BacPac’ – de mobiele Wi-Fi hotspot-voorziening van GoPro. Eveneens is een software-update voor de GoPro vereist om de verbinding met de iPhone-app te kunnen realiseren. Op de website van GoPro vind je links naar de te downloaden software. Heb je meerdere apparaten, dan kan je die allemaal bedienen vanaf de app.

Behalve de indrukwekkende meekijk-optie door de lens van de camera, biedt de GoPro App ook toegang tot de community dat het merk heeft opgebouwd. Je kan zowel het Photo of the Day-kanaal als het Video of the Day-kanaal bekijken, waarna je de laatste fraaie beelden ziet die zijn geüpload met de camera en zijn geselecteerd door GoPro. Je kan de secties eveneens bekijken als je geen beschikking hebt over een camera van het merk. Elke dag wordt er een nieuwe video en toegevoegd en kan je naar onderen scrollen voor oudere video’s. Bij foto’s veeg je opzij. Zo zie je onder andere beelden van wielrenners, surfers en stuntvliegers.

Downloaden: GoPro App (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 16:42
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen filmen, gopro
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.