Goodplayer-app herkent na update geen wachtwoorden meer

Goodplayer heeft na een update geen wachtwoordfunctie meer. De app herkent bestaande wachtwoorden niet, waardoor je de video-app opnieuw zult moeten installeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

goodplayerDe iOS-app Goodplayer heeft een update gekregen, maar we raden af om de update te installeren. De wachtwoordfunctie is sinds de update namelijk defect. Goodplayer is een app waarmee je allerlei videobestanden kunt afspelen, zonder ze eerst te converteren. Het is een alternatief voor apps als Air Video en CineXPlayer.

Een van de functies in Goodplayer is het instellen van een wachtwoord, zodat niet iedereen zomaar toegang krijgt tot de video’s in de app. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je een iPad hebt die door meerdere mensen in het gezin wordt gebruikt en waarbij je niet wilt dat kinderen toegang hebben tot jouw collectie knokfilms of 18+ films. Sinds de update krijgen gebruikers de melding dat het toegangswachtwoord niet wordt herkend. Opnieuw openen van de app lost niets op: je komt niet meer in het beveiligde gedeelte. Er zit daardoor niets anders op dan de app nogmaals te installeren en de wachtwoordbeveiliging voorlopig niet te gebruiken.

Gebruikers klagen overigens ook steen en been dat de Goodplayer-app steeds minder videoformaten foutloos kan afspelen. De update van Goodplayer was eigenlijk bedoeld om wat nieuwe instellingen toe te voegen aan de menu’s, namelijk het sorteren van bronnen op het hoofdscherm en een schakelaar om alleen films te tonen die afspeelbaar zijn via WebDAV, FTP en andere bronnen.

Downloaden: Goodplayer (€2,69, universeel, iOS 4.3+)

Tipgever: Gert

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2013, 14:55
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.