Drankjes mixen in Bar Oasis 2 nu ook zonder verhaallijn

Bar Oasis 2 heeft nu een vrije speelmodus gekregen met de naam 'A Day at the Bar'. Bar Oasis is een simulatiegame waarin je als barman cocktails maakt.

bar-oasis-iphoneAfgelopen week verscheen Diner Dash Rush, de opvolger van de bekende tijdmanagementgame Diner Dash. Vind je die game wat te kinderachtig, dan is er ook een stoer alternatief: Bar Oasis 2, een iOS-game waarin je de barman speelt, drankjes gaat mixen, cocktails bedenkt en de klanten tevreden probeert te houden. In de pas verschenen update 2.0 is een nieuwe spelvariant toegevoegd: ‘A Day at the Bar’. Daarin hoef je niet de verhaallijn te volgen, maar kun je gewoon aan de slag gaan met het mixen van drankjes. Via Game Center kun je zien hoe goed jij bent, in vergelijking met andere spelers.

Je bent de baas in je eigen etablissement, Bar Oasis. Je hebt te maken met een knorrige baas, vaste klanten (die gelukkig iets vrolijker zijn) en willekeurige klanten die op elk moment komen binnenlopen. Jij moet zorgen dat iedereen op tijd een drankje krijgt en dat de klanten zich vermaken. Aan de hand van recepten maak je de virtuele drankjes, waarbij je meteen wat kennis opdoet van de alcoholische dranken die op de planken staan uitgestald. Je kunt de cocktailrecepten natuurlijk ook thuis uitvoeren, al is Bar Oasis niet meteen bedoeld als educatieve game, maar eerder als vermaak. Wie het verhaal vanaf het begin wil volgen kan ook Bar Oasis en Bar Oasis 1.5 aanschaffen.

Downloaden: Bar Oasis 2 (€2,69, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2013, 14:30
Categorie Games
Onderwerpen horeca, simulatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.