GIEL: iPhone-app van Giel Beelen gelanceerd

De VARA heeft vandaag de app GIEL gelanceerd. Deze app bevat een soundboard en allerlei andere items over Giel Beelen en zijn ochtendshow.

giel iphoneGiel Beelen heeft vanaf vandaag zijn eigen iPhone-applicatie: GIEL. De app heeft een startscherm met maar liefst twaalf knoppen, die allemaal te maken hebben met de ochtendshow die van 6:00 tot 10:00 uur te beluisteren is bij de VARA op 3FM. Je vindt er bijvoorbeeld Live Reports, liveverslagen van dingen die Giel onderweg tegenkomt. Als je de Alert-functie hebt ingeschakeld krijg je meteen een waarschuwing als er iets leuks te beleven is, zodat je live kunt meekijken.


Natuurlijk is er ook de functie On Air, waarbij je live kunt meekijken bij de ochtenduitzending en bij Nachtegiel. Via het startscherm zijn er knoppen naar de hoogtepunten van de afgelopen drie dagen. Er is een Soundboard met geluiden uit de uitzending, een onderdeel Columns (met teksten van Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw en anderen) en er is een Twitter-knop om te zien wat Giel zoal twitterend meemaakt. Ben je fan van Giel, dan is dit zeker een aanrader.

Downloaden: GIEL (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.