Gesundheit terug in App Store als Apple’s gratis App van de Week

iPhone-game Gesundheit staat weer in de App Store en is gelijk Apple's gratis App van de Week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GesundheitHet geprezen iPhone-spelletje Gesundheit was een tijdje niet in de App Store te vinden, maar is nu gewoon weer te downloaden. De game komt meteen met een groot spektakel terug: Apple heeft het spel namelijk uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je hem in de introductieweek gratis kunt downloaden. In Gesundheit bestuur je een verkouden varkentje, dat zijn snot moet gebruiken om puzzels op te lossen en monsters op zijn pad te verslaan.

De tijdelijk gratis-actie is goed nieuws voor voormalige bezitters van het spel: de game werd in 2011 uitgegeven door Konami, maar staat vanaf deze week op naam van ontwikkelaar Revolutionary Concepts in de App Store. Spelers die de game in 2011 hadden gekocht zouden hierdoor genoodzaakt zijn om hem nog een keer te kopen, als ze in aanmerking willen komen voor toekomstige updates. Nu kan iedereen het spel voor nop downloaden.

Gesundheit kostte in 2011 bij verschijning 79 eurocent. Het lijkt daarom aannemelijk dat de game vanaf volgende week voor 89 eurocent verkocht zal worden. De App van de Week wordt vaak door Apple gekozen op een donderdag of vrijdag, wat betekent dat je in ieder geval tot 31 januari hebt om Gesundheit gratis te downloaden.

Downloaden: Gesundheit (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Gesundheit HD (gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, Gesundheit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.