iPad-spel Gesundheit is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het opnieuw in de App Store opgedoken spel Gesundheit uitgeroepen tot gratis App van de Week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GesundheitiPad-game Gesundheit HD was een tijdje nergens in de App Store te vinden, maar de game is nu met een aardige knal teruggekeerd. Apple heeft direct na de terugkeer het spel namelijk uitgeroepen tot App van de Week, waardoor de game een week lang gratis gedownload kan worden. Dit stelt alle oud-bezitters ook in staat om het spel kosteloos opnieuw aan te schaffen: omdat Gesundheit niet langer op naam van Konami in de App Store staat, wordt de game gezien als een nieuwe, losse app die je opnieuw moet kopen.

In Gesundheit moet je snottebellen gebruiken om je tegenstanders het veld uit te slaan en om simpele puzzels op te lossen. Dit doe je in een handgetekende spelwereld die je van bovenaf bekijkt. De game dook in 2011 voor het eerst op en werd toen door aardig wat gamers geprezen.

Apple kiest vaak op de nacht van donderdag op vrijdag een Game van de Week. Het is daarom aannemelijk dat de game tot 31 januari gratis gedownload kan worden. In 2011 kostte Gesundheit op de iPad €1,59, wat doet vermoeden dat het spel na volgende week gewoon weer €1,79 zal kosten.

Downloaden: Gesundheit HD (gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 3.2+)
Downloaden: Gesundheit (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.