Geld doneren aan Serious Request via betaal-app MyOrder

De iPhone-applicatie MyOrder kan gebruikt worden om geld te doneren aan Serious Request 2012 van 3FM.

MyOrderJe kunt dit jaar ook aan Serious Request doneren via de iPhone-applicatie MyOrder. Je start de app op, kiest een nummer dat je bij de radiozender wil horen en geeft aan wat voor bedrag je precies wil doneren. Het gekozen bedrag wordt bij bestelling van je MyOrder-tegoed gehaald. Hierdoor hoef je geen computer op te zoeken of door je giroboekje te bladeren om geld te doneren.


MyOrder houdt het niet enkel tot de toevoeging binnen de app: een speciale pop-up store in Enschede moet bezoekers rond het Glazen Huis er ook op attenderen dat ze via de app direct mobiel kunnen doneren aan 3FM.

Gebruik je MyOrder niet, dan kun je ook een donatie maken via 3fm.nl/plaat/ op je iPhone. De mobiele site 3fm.nl/doneer/ laat je doneren zonder dat je een plaat hoeft te kiezen. Je moet dan alleen wel je bankinformatie invullen of de middelen voor een iDeal-transactie bij de hand hebben. Gebruik je MyOrder, dan betaal je op de manier die je al gewend bent van de app. MyOrder kan na één betaling via iDeal ook zichzelf automatisch opwaarderen.

Downloaden: MyOrder (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.