Game-update: Rip Off, Pocket Heroes, gratis versie To-Fu, Gameloft vodcast,

Gameloft laat nieuwe beelden van Backstab zien, Order & Chaos Online verschijnt voor Android, Rip Off komt er voor uit dat het van andere games steelt en To-Fu heeft een aanstekelijke demo gekregen op de iPhone.

WO GU Rip Off hoofdplaatErgens in dit artikel schuilt een video waarin even de nadruk wordt gelegd op vrouwelijk schoon, maar dat is absoluut niet waar de Game-update vandaag om draait. In dezelfde video maakt speluitgever Gameloft namelijk bekend dat het populaire World of Warcraft-achtige rollenspel Order & Chaos Online binnenkort niet langer iPhone-exclusief zal zijn. Ook is er, onder andere, een aanstekelijke demo verschenen van het originele iPhone-platformspel To-Fu and the Trials of Chi.

Beelden van Backstab, Order & Chaos Online voor Android

WO GU Order & Chaos OnlineBehalve zich te storten op een golfspel voor de Nintendo 3DS en boothbabes – sorry, daar kunnen wij ook niks aan doen, bah – laat speluitgever Gameloft in onderstaande video een hoop los over haar nieuwe games voor de iPhone en iPad. Zo doen ze onder andere de aankondiging dat Order & Chaos Online binnenkort voor Android zal verschijnen en dat diens spelers samen de strijd aan kunnen gaan tegen het kwaad met iOS-spelers. Zo kan de wereld van Order & Chaos Online ineens wel eens heel wat bevolkter worden. Ook zijn er bewegende gameplaybeelden van piratenspel Backstab te zien. We zijn heel benieuwd of dat spel Gamelofts recente kwaliteitsniveau van Order & Chaos Online en Sacred Odyssey verder kan verhogen.
Downloaden: Order & Chaos Online (€5,49)
Downloaden: Sacred Odyssey: Rise of Ayden Free (gratis)

To-Fu: The Trials of Chi gratis te proberen

WO GU To-Fu and the Trials of Chi LiteTo-Fu: The Trials of Chi is een inventieve platformer waarin je een plakkerig stuk tofu speelt en springt van muur naar muur terwijl je gevaarlijke objecten en andere doodsoorzaken ontwijkt. Het volledige spel telt maar liefst 100 levels en heeft Retina-ondersteuning aan boord. Qua artistieke stijl lijkt To-Fu een knipoog naar de ninja-setting van Fruit Ninja met het schattige van Cut the Rope. We hebben de volledige versie al eens gebombardeerd tot Trailer van de Dag, maar blijkbaar was de prijs van 79 eurocent voor veel mensen toch een te hoge drempel om het spel uit te proberen. Nu is To-Fu Lite in de App Store aanbeland, voor iedereen om te proberen. We kunnen het aanraden.
Downloaden: To-Fu: the Trials of Chi Lite (gratis)

Tijdelijk gratis: Rip Off

WO GU Rip Off screenshotKijk tientallen app-ontwikkelaars, je kan er ook gewoon voor uitkomen dat je alle elementen van andere games bij elkaar jat. Dat is precies wat Rip Off doet. En succesvol ook, het mag gezegd worden. Na amper een paar uur het gratis spel van de dag te zijn in een actie, staat Rip Off al hoog in de lijst met meest gedownloade gratis apps in Nederland. In Rip Off bestuur je een geel vogeltje (hier laten we de referentie achterwege) die vijanden doormidden moet hakken met een slice-beweging (Fruit Ninja) in de visuele stijl van het bijzondere spelletje Patapon voor de PlayStation Portable. Je bewaakt drie eieren en hoe langer je dat doet, hoe hoger je highscore. Die scores worden doorgezet naar OpenFeint en zo kan je je altijd optrekken aan spelers die er genadeloos veel beter in zijn dan jij. Rip Off mag dan misschien argeloos jatwerk zijn, als het spel er gewoon voor uitkomt, zien we het een keer door de vingers en raden we het je zelfs aan.
Downloaden: Rip Off (vandaag gratis)

Trailer van de Dag: Pocket Heroes

We kunnen al online Scrabble spelen tegen bekenden. Daar zijn behalve Words with Friends ook al veel andere applicaties voor. Met PirateFleet for Friends kunnen we sinds kort ook online om de beurt zeeslag spelen tegen mensen van over de hele wereld. Maar een echte ‘push-notificatie want het is jouw beurt!’ gamersgame ontbrak nog op de iPhone en iPod touch. Daar wil Pocket Heroes verandering in brengen. Die combineert de beelden van een ouderwetse RPG (rollenspel) met de nieuwe vorm van online spelen. Spelers slaan de handen ineen en zetten om beurt een paar stappen in de de kerker, veroveren een item, verslaan een tegenstander en dergelijke ideeën. Na elke beurt krijgt de ander een bericht dat hij aan de beurt is. Eerlijk gezegd zouden we Pocket Heroes liever realtime online doen, maar voor de ontspannen gamer is het vast erg aangenaam, één stap per dag zetten in een kerker met honderden vijanden. Het is nog niet bekend wanneer Pocket Heroes verschijnt.

De Game-update verschijnt elke werkdag

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 19:04
Categorie Games
Onderwerpen backstab, gameloft, iculture speelt, pocket heroes, rip-off, woordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.