Discovr Apps: ontdek nieuwe apps die lijken op je favorieten

De iPad-applicatie Discovr Apps laat zien welke applicaties je leuk kan vinden naar aanleiding van een zoekopdracht die je doet. Vanuit elke app kun je weer andere, vergelijkbare apps op de kaart tonen.

Discovr-Apps-voor-iPadDe op iPadclub warm onthaalde applicatie Discovr Music heeft er een broertje bij gekregen: Discovr Apps. De opzet is hetzelfde: je voert een zoekterm in voor een applicatie en de app laat in een soort bubbelmenu zien welke applicaties erop lijken. Bij elke app waar je op klikt, krijg je opnieuw een bubbel met allerlei aanverwante applicaties er omheen te zien. Druk dubbel op een app en er springt informatie over de toepassing in beeld, vergezeld van screenshots en een downloadlink die naar de App Store doorverwijst.

Het Australische Filter Squad tekende voor de applicatie Discovr Apps. Net als bij Discovr Music zijn ze zelf grotendeels verantwoordelijk voor de associaties die tussen de resultaten worden gelegd. Ze kunnen het niet alleen af, geven ze al weg in de App Store-beschrijving: “Als je een app of een app-connectie vindt die ontbreekt uit Discovr Apps, kun je ons dit vertellen. Wij voegen de app of de connectie er dan aan toe. Jouw ideeën maken de aanbevelingen beter voor iedereen.

Favoriete apps of zelfs de hele bubbelstructuur die je voor je hebt, kun je delen op Twitter en op Facebook. Zo kunnen anderen zien welke spectaculaire app je hebt ontdekt, die je vrienden beslist moeten hebben.

Downloaden: Discovr Apps (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 21:11
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.