Game-update: Fast Five the Movie, Galaxy on Fire 2 Valkyrie, Unpleasant Horse, Zenonia 3 en fantastische Gears

De vaste Game-update van iPhoneclub zit tjokvol goede games vandaag. Unpleasant Horse is een raar spel waarin je van paard naar paard springt, Zenonia 3 is een uitgebreide hack 'n slash RPG, Gears is indrukwekkender dan Dark Nebula, Galaxy on Fire 2 heeft de uitbreiding Valkyrie gekregen en Fast Five is een nieuwe filmgame van Gameloft.

GU Gears voor iPhone en iPod touch trailer van de dagAls de wekker 20:00 uur aangeeft, kan de Game-update niet lang meer uitblijven. Ook vandaag weer het laatste en leukste gamenieuws voor de iPhone en iPod touch. De gratis game van de dag is een nogal kierewiet-spelletje uit de stal van PopCap, de ontwikkelaar van Bejeweled en Peggle. Met Zenonia 3 en Galaxy on Fire 2: Valkyrie zijn er ook behoorlijk diepgaande games uitgekomen vandaag, maar de Trailer van de Dag gaat over een rollende bal.

Uitbreiding voor Galaxy on Fire

GU Galaxy on Fire 2 voor iPhone en iPod touchWeinig games in de App Store zijn zo diepgravend en onderhoudend als Galaxy on Fire. In het spel kun je uren kwijt zijn met het vliegen van en naar planeten, het uitschakelen van vijanden en het onderhandelen met partners. Nu is er een uitbreiding uitgekomen voor het tweede deel in de reeks: Galaxy on Fire 2 Valkyrie. Het voegt een totaal nieuwe verhaallijn toe aan het spel en er zijn nieuwe zonnestelsels en planeten aan de galactische kaart toegevoegd. Je kan je materiaal halen bij een zwevende zwarte markt, er zijn meer ruimteschepen, wapens, materiaal, er is een nieuwe factie en je kan je eigen ruimtestation kopen. De echte fan van de serie zal in zijn handen wrijven met de terugkeer van drie schepen uit de eerste Galaxy on Fire. Voor de uitbreiding heb je Galaxy on Fire 2 nodig; de uitbreiding is een in-app aankoop van 3,99 euro.
Downloaden: Galaxy on Fire 2 (€7,99)

Filmgame Fast Five verschenen

GU Fast Five voor iPhone en iPod touchHet vijfde deel uit de The Fast & The Furious-reeks heet Fast Five en is vandaag uitgekomen op de iPhone en iPod touch. Uitgever Gameloft heeft er een racespel van gemaakt met zonnige circuits, glimmende auto’s en decors die hier en daar in elkaar storten. Andere banen zijn weer voorzien van hoge jumps. Fast Five heeft een online multiplayer voor maximaal tien personen, verschillende modi zoals driftcompetities en ‘Survivor mode’ en je kan auto’s zelf tunen. In de game kruip je achter het stuur als Paul Walker en moet je een reputatie opbouwen door goed te racen. Van het filmverhaal is een en ander te merken in dialogen tussen de races door. De invloed van Split/Second: Velocity is nog veel aanweziger: in dat iPhone-racespel stortte de omgeving van het circuit ook al in. Wel even opletten: het spel werkt niet op tweede generatie iPods. iPhoneGamerUK maakte onderstaande video.
Downloaden: Fast Five the Movie (€3,99)

Meer hakken en avonturieren in Zenonia 3

GU Zenonia 3 voor iPhone en iPod touchDe vorige twee Zenonia’s waren twee van de grootste role playing games op de iPhone. In een groots verhaal tussen goed en kwaad trok je door vele omgevingen, voerde je missies uit en ontwikkelde je je personage door hordes vijanden te verslaan. En nu is hier Zenonia 3. Volgens uitgever Gamevil goed voor meer speelplezier dan de eerste twee bij elkaar! Er zijn maar liefst 136 opdrachten, 227 kaarten, 200 monsters, 180 wapens en 120 pantsers. Er is ook een nieuwe Execution Room-modus die je alleen of met een andere speler kan spelen, nog naast de drie PVP-modi waarin je het juist tegen anderen opneemt. Zenonia 3 is vermoedelijk niet zo goed voor je nachtrust.
Downloaden: Zenonia 3 (€3,99)

Unpleasant Horse is uitgekomen en is gratis

GU Unpleasant Horse voor iPhone en iPod touchDe spelontwikkelaars van Bejeweled, Peggle en Zuma raakten een beetje ingedut van het polijsten van hun spellen – en dus richtte uitgever PopCap Games een subdivisie op voor kleine experimentjes. Unpleasant Horse is de eerste game uit de koker van 4th & Battery en is nogal… euh… apart. Je bent een zwart zwevend paard en moet in de lucht blijven door te springen op vogels, witte paarden en wolken. Op de grond doen cirkelzagen hun werk. Het is dus wijselijk daar niet in terecht te komen, maar je krijgt juist bonuspunten als je witte paarden erin duwt. We waagden een paar pogingen en vonden het springen in het spelletje wat willekeurig aanvoelen, maar probeer het vooral zelf: Unpleasant Horse is voor noppes uit de App Store te halen.
Downloaden: Unpleasant Horse (gratis)

Trailer van de Dag: Gears

Spelletjes waarin je een rollende bal bestuurt zijn hot, denk maar aan het recente succes van Dark Nebula 2. Gears schakelt het genre audiovisueel nog een tandje bij en brengt het balletje aan het rollen in prachtige 3D-omgevingen. Je balanceert over smalle afgronden, springt van tandwiel naar tandwiel en spaart zoveel mogelijk items. Het spel telt 27 levels in 3 werelden en is te besturen met tilt of touchscreen-besturing. Gears was een onvermijdelijke keuze voor Trailer van de Dag: het spel is niet alleen vandaag uitgekomen, het wordt bejubeld en de trailer ervan is ook nog eens overdreven bombastisch. De game kost tijdelijk 79 eurocent maar zal snel €2,39 kosten. De makers ervan waren ook al verantwoordelijk voor het geweldige rollenspel Aralon.
Downloaden: Gears (tijdelijk €0,79)

Game-update gemist? Klik hier

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 20:13
Categorie Games
Onderwerpen fast & furious, galaxy on fire, gear, iculture speelt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.