Game of Thrones iPhone-app aangepast voor derde tv-seizoen

De officiële Game of Thrones-app is aangepast voor het derde seizoen van de tv-serie. Je vindt in de app allerlei informatie over karakters en locaties, ongeacht of je de boeken leest of de tv-serie Game of Thrones kijkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

a world of ice and fire iphoneHet derde seizoen van Game of Thrones gaat bijna van start. De makers van de officiële app hebben daarom een update uitgebracht, onder de naam ‘A World of Ice and Fire’. Deze Game of Thrones-app is gratis verkrijgbaar, maar vereist wel in-app aankopen om alle content te kunnen bekijken. Het idee is dat je in de app alles kunt opzoeken over de meer dan 540 karakters, 380 locaties en andere belangrijke informatie rondom de serie. Maar je kunt de app ook gebruiken als je de boeken van George R.R. Martin leest. Interactieve kaarten zorgen ervoor dat je weet waar de actie zich afspeelt. Bij elk karakter vind je een uitgebreide biografie.


kaart game of thrones iphoneMaar je vindt er ook informatie over familiebanden en huizen waar de karakters toe behoren en op welke plekken het karakter in het boek voorkomt. Voor kijkers van de tv-serie is er informatie over de acteur die de betreffende rol speelt. Je kunt overigens ook zoeken op basis van bijnamen. Er zijn 30 nieuwe illustraties toegevoegd van belangrijke plaatsen, ten opzichte van een eerdere editie van de app.

Hou er wel rekening mee dat je in de gratis versie van de app maar beperkte informatie te zien krijgt. Om alle informatie over karakters te kunnen zien moet je een in-app aankoop doen van €0,89 per seizoen. Wil je alle informatie, dan kun je dat voor €4,49 in één keer afkopen.

Downloaden: Game of Thrones (gratis met in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:47
Categorie Amusement
Onderwerp game of thrones
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.