Evernote-knipselapp Everclip aangepast voor iPad

Everclip is aangepast voor de iPad. Met Everclip kun je knipsels maken en naar Evernote sturen. De app bestond al op de iPhone en laat je knipsels bewerken, samenvoegen en van titels en tags voorzien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

everclip ipadEverclip is een van die handige iPhone-apps die je blijft gebruiken. Nu is de app er ook voor de iPad, zodat je ook op groter formaat knipsels voor Evernote kunt maken. Everclip draait op de achtergrond en bewaart alles wat je naar het klembord kopieert naar Evernote. Om de batterij niet leeg te trekken werkt de app 10 minuten op de achtergrond en wordt daarna weer inactief. Je kunt teksten, linkjes, foto’s, PDF’s en alles wat je verder nog wilt bewaren naar het klembord sturen, zodat Everclip het online kan opslaan. De app is handig als je research moet doen over een bepaald onderwerp. Gebruik je Everclip al op de iPhone, dan zul je op de iPad de app opnieuw moeten aanschaffen.

Zodra je de app opent krijg je een overzicht zien van de clippings die je net gemaakt hebt. Ze worden overzichtelijk gerangschikt op een soort keukentafel. Je kunt de knipsels in de app bewerken, titels en tags toevoegen, knipsels combineren en vervolgens naar Evernote sturen. Is Everclip niet actief, dan kun je de gewenste content kopiëren en daarna Everclip openen om het knipsel meteen te importeren en te bewerken. Helaas is Everclip beperkt tot Evernote, dus als je een andere knipseldienst gebruikt (Google Keep misschien?) zul je een andere oplossing moeten zoeken.

Downloaden: Everclip (€5,49, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:36
Categorie Productiviteit
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.