Funda voor de iPad tijdelijk offline gehaald vanwege problemen (update)

De Nederlandse huizen-zoek-app Funda is tijdelijk niet te downloaden op de iPad en iPhone. Dat heeft te maken met het feit dat de app vastloopt zodra je een huis selecteert in de app, maar er wordt aan het probleem gewerkt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

funda ipadDe huizenmarkt-app Funda is tijdelijk niet meer te downloaden voor de iPad en iPhone. De sinds november vorig jaar verkrijgbare applicatie is teruggetrokken uit de App Store omdat er momenteel geen huizen bekeken kunnen worden. De toepassing loopt vast zodra je een woning selecteert. Ontwikkelaar Paul van Dijk meldt iPadclub dat het probleem onderzocht wordt, maar dat het nog niet duidelijk is wat de oorzaak is. Het is dan ook nog niet bekend wanneer de applicatie weer werkt. Update 15.52 uur: de app is weer te downloaden via de link in dit artikel.

“Er zijn op dit moment problemen met de iPad app. Ik ga zo uitzoeken wat het is. Als het opgelost is, komt de app weer in de Store. We proberen de app zo snel mogelijk weer in de App Store te hebben.”

Dat de applicatie tijdelijk niet meer is te downloaden, heeft er vermoedelijk mee te maken dat een app in hoog tempo vernietigende recensies in de App Store verzamelde bij een kritische fout. Het is voor een applicatie erg lastig om de gemiddelde beoordeling daarna weer op niveau te brengen.

Update 15.52 uur: Het probleem is volgens Van Dijk verholpen en de app is weer vrijgegeven in de App Store. Het kan echter enige uren duren voordat Funda weer zichtbaar is in de Store. Met de downloadlink onderaan dit artikel, kan de app nu al benaderd worden.

Downloaden: Funda (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.