Wynd luchtreiniger in de auto

Wynd is een kleine luchtreiniger voor je bureau, auto of hotelkamer

Met Wynd heb je een kleine luchtreiniger met iPhone-app. Zo klein als een koffiebeker en geschikt voor je bureau, hotelkamer of auto.

Heb je onze review van de Dyson Pure Cool Link gelezen, maar vind je zo’n apparaat toch nog wel wat groot, dan is er nu ook een kleiner alternatief. De Wynd is een luchtreiniger voor persoonlijk gebruik. Klein genoeg om op je bureau te zetten.

Wynd luchtreiniger in de auto

Wynd luchtreiniger

Het handige van zo’n luchtreiniger is dat deze echt mobiel is: je steekt het in je tas en zet het in een hotelkamer op je nachtkastje. Wynd herkent automatisch als er stof, allergenen, rook en andere vervuiling in de lucht zit, zodat jij altijd schone lucht inademt. Bij het design van Wynd is rekening ermee gehouden dat het in een bekerhouder past, bijvoorbeeld de bekerhouder in je rugzak. Verder heb je er geen omkijken naar: zet de luchtreiniger in de automatische stand en hij komt in actie als het nodig is.

wynd-luchtreiniger-los

In veel opzichten werkt de Wynd als een full-size luchtreiniger, maar de capaciteit is natuurlijk stukken kleiner. Je kunt er niet een hele kamer mee reinigen en de meeste mensen zitten ook niet in een cabine ter grootte van een telefooncel te werken. Daardoor zal zo’n mini-luchtreiniger wat minder effectief zijn dan een groot model. Maar ach, als je gevoelig bent voor stof of allergieën hebt, kun je er niet altijd vanuit gaan dat er overal een luchtreiniger voor je klaarstaat. In de beperkte ruimte van de auto komt Wynd iets beter tot z’n recht. Handig als iemand ongewild in jouw auto heeft zitten roken.

Wynd werkt met iPhone-app

Wynd werkt met een iPhone-app, die de luchtkwaliteit in de loop van de tijd laat zien. Ook kun je via de app zien hoe de luchtkwaliteit bij anderen Wynd-gebruikers wereldwijd is, zodat je kunt zien of het wel het juiste moment is om naar Hongkong te reizen. Het apparaat gaat uiteindelijk $189 kosten. Via Kickstarter betaal je $139 plus verzendkosten.

Wynd luchtreiniger op je bureau

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2016, 10:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen huis, kickstarter, luchtreiniger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.