AppEvent: Johnny Wants Football vandaag gratis

Vandaag gratis in de AppEvent-actie: Johnny Wants Football. Een must-have voor echte voetballiefhebbers. Deze app biedt push-notificaties bij doelpunten, uitgebreide informatie over teams en spelers en is ook een beetje leerzaam; de applicatie biedt ook informatie over de geschiedenis van diverse competities en bekers.

johnny footballWe schreven er al eerder over en de echte voetbalfans hebben ’em waarschijnlijk al: Johnny Wants Football. Met deze app van de Nederlandse ontwikkelaar Relephant kun je het laatste voetbalnieuws, scores, standen en meer belangrijke teaminformatie bekijken op je iPhone. Daarnaast kun je als je ook van geschiedenis houdt de historische informatie over competities, bekers en andere evenementen opvragen.

De applicatie heeft de standaardfuncties die andere voetbal-apps ook hebben: livescores van alle belangrijke competities, pushberichten wanneer er een doelpunt valt en nieuws uit de grote competities. Ook biedt de toepassing informatie over de wedstrijdverslagen met opstelling, teamtactieken, bankspelers, doelpunten en assists. Nog een handige feature: LiveToday, waarbij je in één overzicht informatie over alle wedstrijden ziet die op die dag gespeeld worden. Je kunt de informatie automatisch laten verversen, met een minimum van eens per 10 seconden.

Downloaden: Johnny Wants Football (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

johnny wants football schermen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2011, 9:58
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen appevent, gratis, sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.