Fruit Ninja en Jetpack Joyride krijgen uitgebreide updates

Het iPhone-spel Fruit Ninja heeft een update gekregen, waardoor je nu met in-app aankopen geld kunt kopen om power-ups mee aan te schaffen in het spel.

Fruit NinjaTer viering van het twee-jarig jubileum van Fruit Ninja heeft de ontwikkelaar een forse update uitgebracht. Hierin wordt het in-game geld Starfruit geïntroduceerd, waarmee je bepaalde in-game power-ups kunt kopen. Starfruit kan verdiend worden door te spelen, maar je kunt ook echt geld vanuit de app uitgeven om het fruit aan te schaffen. Jetpack Joyride, een andere game van ontwikkelaar Halfbrick, heeft een update gekregen die een trouwe viervoeter toevoegt aan het spel.

Fruit Ninja

Fruit Ninja StarfruitMet de update lijkt Fruit Ninja een stuk meer op een freemium-spel, maar de game kost nog steeds 79 eurocent in de App Store. Opmerkelijk, gezien ontwikkelaar Halfbrick eerder nog Jetpack Joyride gratis aanbood toen de game in-app aankopen kreeg.

In Fruit Ninja moet je met een vinger over het scherm vegen om zoveel mogelijk scherm kapot te snijden. Er verschijnen echter ook bommen op het scherm die je moet ontwijken. Verschillende spelmodi laten je op andere manieren punten vergaren: zo moet je in Zen Mode in 90 seconden zoveel mogelijk fruit snijden, terwijl je in Arcade Mode er op moet letten dat er geen fruit uit het scherm valt.

Downloaden: Fruit Ninja (€0,79)

Jetpack Joyride

Flash Jetpack JoyrideDe laatste update voor Jetpack Joyride intrduceert Flash, een hond die met je meerent door het oneindige level. Deze viervoeter springt achter muntjes aan die jij toevallig hebt gemist, zodat je ze alsnog kunt gebruiken om nieuwe power-ups te kopen. Flash past zich aan op de voertuigen die jij in het spel gebruikt: stap je bijvoorbeeld in de motor, dan zie je de hond naast je zitten in een zijspan. Flash is een gadget dat je kunt kopen wanneer je 9 andere gadgets hebt aangeschaft. Gezien de prijs van gadgets, kan het even duren totdat je hem vrijspeelt.

De update introduceert ook de DJ Headphones, een koptelefoon die Barry kan dragen. Zet je deze op, dan verandert het thema van het spel in een techno remix.

Downloaden: Jetpack Joyride (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 17:56
Categorie Games
Onderwerp fruit ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.